Vaikka ilmat Espanjassa olivat enemmän kuin suosiolliset, ja kotimaassa kylmää ja märkää, niin kevät se vaan edistyy täälläkin. Ensimmäisen krookukset ovat uskaltaneet nostaa päänsä mullan alta, ja pari rohkeaa (vai uhkarohkeaa??) on jo aukaissut kukkansakin. Ensimmäiset narsissit ja liljatkin alkavat kasvattaa lehtiään. Nyt kun vielä sää lämpenisi ja aurinko näyttäytyisi, niin voisi alkaa elämään ulkoilmaelämää.

Kesäksi hankinnan alla ovat aurinkotuolit. Muutamaa olemme jo käyneet jo koeistumassa. Tai Mies on, mina en uskaltautunut kokeilemaan, koska olisi ollut äärimmäisen noloa ellen olisikaan päässyt enää penkistä ylös. Kaupan keskusradio olisi joutunut kuuluttamaan vahvimmat turvamiehet hinamaan raskautunutta naista ylös penkistä. Ne penkit siis jäivät kauppaan.. Maha ei siis ole vieläkään kauhean iso, mutta vaikuttaa jo jonkun verran kumarteluihin ja matalilta penkeiltä nousemiseen.

Tänään nautimme J:n ja kolmen lapsen kanssa ulkoilusta. Sitä rutinan määrää, kun joutuivat ulkoilemaan. Ihan kamalaa! Kannustaaksemme reippailuamme jatkumaan tulevaisuudessakin, kävimme munkkikahvilla kotikaupunkini parhaaksi mainostetuksi paikassa. Ja kyllähän se kieltämättä reilun tunnin jälkeen hyvälle maistuikin, ja ipanoiden kitinäkin vaimeni toviksi..