Näin viime yönä unta, jossa oli paljon ala-asteen luokkakavereita. Rupesin aamulla miettimään, että mitähän kaikille niille ihmisille kuuluu joiden kanssa ylipäätään kävin koulua. Muutaman kuulumisia saa seurata Facebookissa, ja sitten on niitä joista en ole kuullut niin mitään sitten kouluaikojen. Ja pakko tunnustaa, ihan kaikkien nimiäkään en enää muista..

Muutamiin kouluaikaisiin lapsuudenystäviin tulee pidettyä edelleen yhteyttä. Eräs heistä on Antin kummi. Olemme tunteneet kohta 30 vuotta. Varmaan taitais olla aihetta pienimuotoisille bileille :) En tiedä muista, mutta kyllä minusta ainakin 30 vuotinen ystävyys on juhlan arvoista.

Yhden luokkakaverin tiedän kuolleen. Hän teki henkilökohtaisen ratkaisun ja meni junan alle. Toiseen törmäsin sattumalta nykyisessä kotikaupungissani, mutta menin tilanteesta jotenkin niin sekaisin, että en ymmärtänyt edes kysellä kuulumisia sen tarkemmin. Parin kuulumisia kuulen yhteisiltä kavereilta satunnaisesti. Muutamia koitin googlata, mutta etenkin naisilla tuppaavat nuo sukunimet vaihtumaan, joka hiukkasen hankaloittaa prosessia. Että jos joku entisistä koulukavereista käy täällä lueskelemassa, ja vieläpä tunnistaa kirjoittajan siksi naiseksi jonka kanssa kävi koulu Imatralla Tainionkosken ala- ja yläasteella sekä lukiossa, niin pistäpä kommenttia kommenttilootaan. Myös Tiina, Äm ja Soja saa kommentoida, vaikka teidän kans olen muutenkin yhteydessä.