Eilen oli postimies ilahduttanut minua toimittamalla uusimman Novitan postilaatikkoon. Syksyn numero esitteli uusia lankoja. Silmän pisti sellainen juttu, että vaikka isoäidin neliöt ovat nyt in, pop ja hot, niin pitäkö niitä olla joka hemmetin numerossa. Nytkin oli varmaan kolmessa eri ohjeessa tehty kaulaliina, jonka molemmissa päissä oli koristeena ko. neliöt. Vois kai sitä keksiä jotain uuttakin välillä..

Lankauutuus Kelo houkuttaa muhkeudellaan ja sille olikin useampi kiinnostava neuletakkiohje. Ihanuuksena oli myö uutuus Polku, jota varmaan päätyy meillekin. Kunhan siis ensin saan lankavarastojani tuhottua. Lisäksi Kukkaketoon tullut uusi Krassi sai minut huokailemaan ihastuksesta.

Ohjeista puikoille päässee ainakin 7 veikka polvisukat. Tykkään paksuista polvisukista, ne vaan lämmittävät minun varpaitani paremmin kuin ohuista langoista tehdyt sukat, ei voi mitään.

Henkilökohtaisesti kyllä tykkään pääsääntöisesti Novitan lehdistä ja ohjeista. Toki mukaan  mahtuu niitäkin, joista on ihan pakko ihmetellä, että mitä suunnittelijat oikein ovat ajatelleen. Mutta näitä löytyy myös Modasta ihan yhtä lailla. Molemmissa lehdissä on superhyviä numeroita, mutta myös niitä, joiden ohjeista on ihan pakko sanoa, että mikäli ei parempaan pysty, kannattaisko jättää tekemättä kokonaan. Tilasin myös Suuren Käsityölehden kokeeksi, ja se lehti jos mikä tuottaa pettymyksen ihan joka kerta. Neuleohjeet ovat miltei aina outoja, eikä ompeluosastoltakaan ole löytynyt juuri mitään kiinnostavaa.