Jos miehet synnyttäis, niin se voitaisiin varmaan tehdä täysin kivuttomasti ja ilman mitään veemäisiä jälkivaivoja. Eikä kukaa syyllistäis huonoksi isäksi jos synnytyskipuihin haluaisi jotain kivunlievitystä.

Jos miehillä olis joka hemmetin kuukausi viikon mittainen "punainen lottovoitto" kipuineen, ohivuotoineen, hormoniheittoineen niin siihen olis takuulla keksitty sellanen pilleri joka veis vaivat mennessään. Joo, onhan niitä naisillekin, mutta mitäpä hyötyä niistä pillereistä on, jos ne tekevät naisesta 365 päivänä vuodessa täyden hirviön.

Jos miehillä olis hiivatulehdus yhtä usein kuin naisilla, niin siihen olis olemassa joku rokote, eikä takuulla tarviis tunkea mitään kapseleita paikkoihin jotka noin yleensä ovat muiden katseilta piilossa.

Jos miehet hoitais koti-isinä lapsia päätoimisesti kuukausi- tai vuosisotalla, siitä sais ihan takuulla käyvän korvauksen ja kotona oloaika laskettais jollain konstilla työkokemukseksi, vähän niinkun armeija.

Että kyllä taas suoraan sanottuna on hienoo olla nainen. Vedin sit 2 korvapuustia ensihurmaan. On ollut yks elämäni hienoimpia viikkoja taas. NOT!