Olen ollut työ- ja muiden kiireiden vuoksi epämääräisellä blogitauolla tovin. Lisäksi maan tila on ahdistanut minua siinä määrin, että eipä ole oikein ollut mitään sanottavaa. Olen lueskellut järjettömän hyvin kirjoitettuja blogeja, joten kynnys omaan kirjoittamiseen on ollut korkeahko. Jotenkin hieman kriittisesti pohdiskelen, että kuka haluaa lukea keskiäkäisen äitihenkilön mietteitä perheestä ja käsitöistä. Joista jälkimmäisiäkin tulee hyvin hyvin hitaasti. Viimeaikoina vapaa-aika on mennyt 1) töissä 2) siirtyessä randomilla paikasta a paikkaan x 3) lukiessa 4) vääntäessä erilaisia lastenkasvatusmetodeja perheessä (=langettamalla kotiarestia, pelikieltoa ja kännykkäkieltoa sopivassa suhteessa). Kerrassaan palkitsevaa puuhaa siis. Not.

Tänään surffailin blogistaniassa randomina. Törmäsin Blogikonsultin blogiin, josta saattoi tarttua mukaan muutama kikkakolmonen. Päiväänne piristämään tekaisin pari mietelausetaulua. Näitä saa halutessaan käyttää mielin määrin. Toivon kuitenkin, että vinkkaatte minulle alle kommenttiosioon, jos päätätte näitä käyttää ja että laitatte vaikkapa linkin someen, blogiin tms. mistä kuvat ovat peräisin. Tiedä vaikka näillä paskartelutaidoilla tästä kehittyis rahakasta lisätuloa joskus tulevaisuudessa. No, vitsi vitsi.

Positiivisuus2.jpg

Positiivisuus1.jpg

Pessimisti2.jpg

Pessimisti3.jpg

Mut hei, valitsin nätit värit ja kaikkee. Ja fontit. Omansa vähän romanttisuuteen taipuvalle ja sit perusrealistille. Enjoy!