Paino oli tehnyt ihmetempun. Oli tippunut 700g. Ihan itsestään ja huomaamatta. Katotaanpa nyt pysyykö se siellä kanssa. Taas siis ollaan pienemmällä kilomäärällä, ja matkaa lokakuun lopun tavoitteeseen on enää 3,2 kg. Kaikkiaan siis pudotettavaa tässä vaiheessa on vielä 8,2 kg.

Liikunta on jäänyt hiukkasen vähemmälle. Ulkona on tullut vietettyä aikaa paljon, kun ilmat ovat suosineet. Enkä ole itseäni ihan hirvittävästi piiskannutkaan. Parempi nauttia hellepäivistä ulkosalla, kun kiroilla salilla ja harmitella sitten syksykylmillä menetettyjä kesäiltoja. Kaloreita on siis kulutettu öhöm.. Muilla keinoin… 

Syömiset sen sijaan ovat pysyneet hallinnassa yllättävän hyvin. Nyt kun illat menevät Miehen kainalossa pussaillessa, niin eipä oikein tule jääkaappi mieleen. Eli, kun haluat pudottaa painoa, hanki mies joka pussaa mielellään ja pitää ajatuksesi pois ruoasta :o) Ja sitten kun juttu loppuu, ollaan niin itsesäälin, -inhon ja masennuksen vallassa, että laihdutusspurtti jatkuu entistä suuremmalla innolla.