Unohda kuntosalit, zumbat ja lenkkeily. Heitä hiiteen kotiin hankitut stepperit, kuntopyörät ja muut hilavitkuttimet. Kiikuta kierrätykseen laihdutuslääkkeet, muotidieetit ja ostoskanavalta hankitut härvelit, koska minä ihan itse olen keksinyt mitä parhaimman kilojenkaristuskeinon. Hanki lapsi, jolla on kyky haalia itselleen kaikki mahdolliset vatsapöpöt joita liikkuu 100 kilometrin säteellä.

Jep. Meillä ollaan taas vaihteeksi oltu vatsataudissa (tai ripulissa, p***a on lentänyt kuin varpusparvi). Kiitos sille tyypille, joka on keksinyt pillimehut, koska niiden avulla meillä säästyttiin sairaalakeikalta. Ja luonnollisesti esikoisen lisäksi tautiin sairastui ainoastaan imettävä äiti. Hip hei ja yhtä juhlaa. Lienee täysin turha lisätä, että olimme kaikki terveinä Miehen lomaviikon, mutta esim. minuun tauti iski kyntensä samana päivänä, kun Miehen oli lähdettävä Kaupunkiin töihin. Makasin kaksi päivää puolikoomassa, sen minkä vessassa ravaamiselta kykenin. Ja tietenkin Janne oli tuossa kohtaa jo parantunut ja täynnä energiaa. Tauti oli syvältä, mutta otsikon lupaamia tuloksiakin tuli. Sormukset eivät enää purista, kesähousut ovat liian tilavat ja ennen tautia tiukat farkut menevät ihan mukavasti päälle. Suosittelen kokeilemaan. Not.

Saimme uuden kodin avaimet tänään. Mies jäi jo kotia kasaamaan, mutta me poikien kanssa olemme mummolassa vielä pari päivää, että saadaan keittiön maalaushommat valmiiksi. Vaikka evakkoreissu on ollut mukava (tuota tautia lukuunottamatta), niin että on mukava päästä omien seinien sisäpuolelle.