Tänään on sitten viimeinen työpäivä, ja huomenna olen äitiyslomalainen. Vaikka nää työt sinällään ei ole tässä viimeisten päivien aikana päässeet varsinaisesti rasittamaan, niin silti kotiin jääminen on helpotus. Kun nukkuminen tuottaa vaikeuksia, niin olo on koko päivän nuupahtanut. Ja kukaan tuskin ihan hirveen hyvällä katsois sitäkään jos vetäisin päikkärit kesken työpäivän. Eikä täällä edes ole sellasta mukavaa ja rauhallista paikkaa jossa ne päikkärit vois vetää.

Toissailtana mietin Miehelle, että mitä ihmettä minä nämä viimeiset viikot ennen synnytystä kotona oikein teen. Kun mihinkään kaupungille en enää jaksa lähteä päiväksi rilluttelemaan, autossa istuminen ja sen ajaminen ei enää nappaa, ja ne pakolliset kauppareissutkin alkaa olla aika tuskaa. Tarvinnee varmaan vaan kutsua kaikki ne kaverit kylään, joita ei ole aikoihin nähnyt. Ja nekin, joita näkee useammin. Päivä kerrallaan se kai sitten kuluu..

Muuten meillä ollaan valmiita Voten tuloon (kuten olen tainnut aikaisemminkin sanoa). Muutamia harsovaippoja täytyy vielä hankkia, kun sitä kestovaippailua meillä aiotaan kokeilla. Ja paras, sekä halvin tapa aloittaa on juurikin nuo harsot ja kuoret. Perjantaina  tosin ostin muutaman aio-vaipan citymarketin tarjouksesta, mutta niitä tuskin tulee meillä ihan kauheasti käytettyä, kun kuivuminen ilman kuivausrumpua kestää aikas monta päivää. Siitäkin huolimatta että meillä on uudehko kone ja koneessa hyvä linkous. 

Muista hankinnoista puuttuu tuttipullot, jotka ovat kaupan hyllylle jääneet ihan hintansa vuoksi. Sori vaan, mutta kyllä minusta 3,50 € pienestä ja 4,50€ isosta tuttipullosta on hiukkasen paha hinta. Mutta kaipa noitakin on vaan hankittava. Muilta osin olen ihan ulalla siitä mitä meillä vielä tarvittaisiin. Liivinsuojuksia olisi varmaan hyvä hankkia, mutta noi rintakumit ja maidonkerääjät sun muut on ihan hepreaa. Jossain kohtaa ajankohtaiseksi tullee itkuhälyttimen ja sitterin hankinta, mutta elättelen toiveita siitä, että joku sukulaisista sellaisen haluaisi meille lahjoittaa :o) Edulliset imetysliivit on ensihätään hankittu. On ne vaan pirun kamalan näköisiä (ja kyllä, rahalla saa ihan kivoja, 50€ kun laittais niin miellyttäis allekirjoittaneenkin silmää..). Mies tosin oli liivien luukkumallista hyvinkin innoissaan..  

Viime viikon neuvolareissusta ei ole raportoitavaa. Yksinkertaisesti siitä syystä, että olin menossa neuvolaan päivää myöhässä.. Uusi aika on sovittu tälle viikolle. Kokeillaan josko nyt onnistuisi..