Käytiin perheen kansa pääkaupungissa lomareisulla. Ihan kiva reissu. Paitsi että ens vuonna ollaan viisaampia ja vietetään loma kotikaupungissa jonkun rakennustyömaan liepeillä. Jossa sattuu olemaan leikkipuisto vieressä. Päästää helpommalla ja vähemmällä pakkaamisella :o)

No juu, kyllähän se nyt oli tiedossa, että ei tuollanen alle 2v jaksa ihan hirveesti kiinnostua Korkeasaaresta. Mut en sit oikein ollut ihan varma et olisko pitänyt itkeä vai nauraa, kun pojasta ihan ultimatekivaa oli alueella päristellyt mönkijä ja erästä eläinaitausta kunnostamassa ollut kaivuri.

Kakkosena tuli sitten ratikka-ajelut ja se älytön määrä busseja joita pääkaupungissa ja Länsisataman liepeillä näkyy. Ja kolmosena veneajelut Korkeasaareen ja Suomenlinnaan. Että jos joku bongasi perheen, jossa nappisilmäinen pikkupoika hoki noin joka 10. sekuntti "Oho, bussi", se oli meidän perhe.

Meidän perhe suosittelee Radisson Blue Seasiden perhehuoneita. Ja WSOY:n kirjakauppaa, josta kannettiin älytön määrä kirjoja kotiin. Sekä luonnollisesti HKL:ä, joka tarjoaa kotikulmien tapaan vaunuilla liikkujille ilmaisen matkan. Jopa Suomenlinnaan. Ja Hakaniemen(?) kirpputoria, jonka koluaminen jäi helteen vuoksi hyvin minimiin, mutta jotain sieltäkin kuitenkin mukaan tarttui.

Kivaa oli helteestä ja koko perheen kastelleesta ukkosmyrskystä huolimatta. Hermot meni vasta kun koitettiin päästä kaupungista pois ja väärän kaistavalinnan vuoksi pyörittiin noin tunti ihan sekasin ja eksyksissä. Ens kerralla mennään junalla.