Kaikesta huolimatta meillä jatkettiin tassuttelua myös viime yönä. Edelleenkään meillä ei paljoa nukuttu, mutta ei myöskään karjuttu. Ensimmäinen unipätkä kesti 2,5h. Koska olin aivan poikki, päätin livetä ruodusta ja syöttää pojan, jotta pääsisin vain mahdollisimman nopeasti nukkumaan. Seuraava unipätkä oli 2h, jonka jälkeen rauhoitin pojan sänkyyn. Sitten nukuttiin hieman lisää ja syötiin toisen kerran. Syöttöväli oli loppujen lopuksi 3,5h. Aamu meni sitten hyvin levottomasti toisen syötön jälkeen nukkuminen oli hyvin hankalaa. Välillä itkeskeltiin ja välillä nukuttiin pieni pätkä. Kun lopulta poika sitten nukahti kunnolla uudelleen puoli kahdeksan maissa, ja äitikin sai unen päästä kunnolla kiinni, niin eikös sitten tuntia myöhemmin päättänyt huoltoyhtiön setä tulla lehtipuhaltimen kanssa ikkunan alle junnaamaan. Voin tunnustaa, että jos olis ollut sinko käsien ulottuvilla, olisin ihan surutta pasauttanut sekä sedän että tämän helvetinkoneen tuusan paskaksi. Ja nauttinut koko rahan edestä. Mokomia helvetinkoneita. Turpaan sille joka moisen mölytoosan on ikinä keksinytkään.

Miehen kanssa saatiin tilanne selvitettyä eilen. Ja nyt olemme samoilla linjoilla. Tai siis, olemme olleet koko ajan, mutta lähinnä minä olen vaan ymmärtänyt väärin. Mie nukkui lähes koko yön makuuhuoneessa, joten nyt varmaan tajuaa millaisia öitä olen nämä viimeiset kolme viikkoa viettänyt. Aamulla molemmat olimme väsyneitä, mutta tänä aamuna ei tarvinnut murjottaa ja kiukutella. Ehkä vielä joskus tämän vuosituhannen aikana koittaa se yö, jolloin saan nukkua neljä tuntia putkeen. Nytkin minun pitäisi kai olla oikeasti nukkumassa, kun Mies on pojan kanssa ulkona, mutta kun en vaan saa unen päästä kiinni niin millään. Pelottaa jo ensi yö valmiiksi, se varmaan on täyttä helvettiä, kun viime yö meni jo vähemmillä itkuilla.. 

PeeÄs: Eilen sattui toissapäiväisestä lehdestä silmään eräs sitaatti. Joku tutkija oli Kauppalehdessä sanonut, että viides peräkkäinen huonosti nukuttu yö alentaa aivojen toimintakapasiteettia 40%. Mitäköhän minun aivokapasiteettini mahtaa olla, kun noita huonosti nukuttuja öitä on takana yhtäjaksoisesti parisen kymmentä..