Oletettavasti kanssani samassa hotellissa majoittui paikallisia julkkiksia. Ainakin siitä päätellen miten herrat toivat itseään esiin. Yhtään Espanjalaista julkkista kun en osaa nimetä näin yhtäkkiä. Herrat marssivat aamupalalle aurinkolasit silmillä, ja se jos mikä kiinnitti varmaan kaikkien paikalla olijoiden huomion. Lisäksi oli puhuttava kovaan ääneen, tosin en tiedä mistä, kun en kieltä kuitenkaan ihan niin hyvin ymmärrä.

Olen aina ihmetellyt julkkisten halua pitää aurinkolaseja päässä. Koska jos haluat oikeasti olla herättämättä huomiota, niin aurinkolasien pitäminen päässä iltapimeällä tai sisätiloissa takuulla vetää kaikkien huomion. Ton on pakko olla JOKU. Sitä paitsi, minä ainakaan en näe sisällä tummien aurinkolasien takaa niin mitään. Koita siinä sitten olla tosi viileetä, kun törmäilet ovinpieliin ja muihin ihmisiin. Kaipa julkkiksilla on parempi hämäränäkökin kuin minulla.

Ja kyllä, mietin edelleen keitähän ko. herrat mahtoivat olla. Jotain DJ:tä yhden miehen paidassa ehkä mahdollisesti mainostettiin, mutta edes ystävämme Google ei osannut auttaa. Kyllä ihminen vaan on utelias :)

Mutta nyt lähden pistämään viimeiset tavarat laukkuun ja hoitelemaan maksut sun muut alta pois ja kohti lentokenttää. Illalla olen kotona kahdentoista maissa. Syvä huokaus.