Kaikki joululahjat tulivat kuin tulivatkin valmiiksi. Ja ihan ajoissakin vielä. Viimeisen sukan sain pääteltyä samalla hetkellä, kun sukan saaja asteli pirttiin sisälle. Sukat pistin pakettiin äipän makuuhuoneessa, sekä sukkien saajalta, että lapsilta piilossa. Ja huomasin muuten vasta kotimatkalla, että lahjat jäi kuvaamatta. Mut pari muistin kuvata, joten kuvia luvassa ehkäpä joulun jälkeen (koska ainakin yksi tyyppi käy täällä lueskelemassa).

Ja kun olen panikoinut pari viikkoa, että ei ne tuu valmiiks sitten millään ja illat istunut puikkojen kanssa sohvalla laatuaikaa viettäen, niin onhan se ihan saletti, että kun se neulominen loppuu, niin tyhjiöhän sitä elämään sille kohtaa tulee. Eilisen päivän ja illan pyörin ihan hukassa vailla tarkoitusta elämällä. Nyt sit sormet syyhyäis uusiin projekteihin, mut tarvii varmaan perhesovun nimissä olla tovi neulomatta. Ja vaikka lukea se aika, jonka viime aikoina olen käyttänyt neulomiseen. Mutta kun. Niitä ihania sukkalankoja on hirveesti varastossa ja kuulen niiden kutsun töihin saakka. Ja onhan niitä muitakin ideoita joita langasta ja puikoilla sais varmaan hyvin aikaiseksi.

Seuraavaksi puikoille tulee siis omia sukkia (ellei poikien sukat mene edelle, kun niillä on ressukoilla vaan yhdet villasukat per pää). Lankaa on: 7 veljestä Jättiraitaa, josta tulee ihanat polvisukat, OnLinien Supersockea 150 g, väri jotain pinkihtävää, Austermann Steppiä, sitä vaaleanpuna-kellertävä-vihreää, Regian Kaffe Fasset lankaa pari kerää, ja sit Regian Hand-Dye Effectiä, josta tulee ehkä Paraphernaliat. Linkki blogiin, ei Ravelryyn, kun työmaalla Ravelry on ilmeisesti pahasta ja blokattu pois käytöstä. Mut ihan ekana teen itselleni kämmekkäät/ranteenlämmittimet Kipuapu silkkivillasta. Ranteita särkee aina vaan, joten kokeillaan auttaisko tää vaivaan. Ja sit pitäis tehdä se huivikin..