Tulipa tuossa päivänä muutamana töistä lähtiessäni mieleen ajatus. Älkää kysykö mistä ja miksi, kun en siihen osaa vastata, minun pääni kun tuntuu olevan piuhoitettu ihan omalla tavallaan. Ne ajatukset sinällään eivät ole mitenkään harvinaisia, että pelkkä yksittäisen ajatuksen päähän pälkähtäminen ei sinällään ole mikään syy blogikirjoitukselle. Tämmöset toisenlaiset ajatukset on vaan pakko kirjata jonnekin, ihan vaan huvin vuoksi, ja ehkä muidenkin.

Mitäs jos joku ihminen rakastuu muusikkoon tai näyttelijään. Sellaisiin oikein tunnettuihin. Et vaikka viulunsoittoa ikänsä harrastanut runotyttö yhtäkkiä tapaa death metal bändin rumpalin. Oletetaan että tyttö kuuntelee mielummin klassista musiikkia, ja poppia tai iskelmää (kuten huomaatte, minulla ei ole aavistustakaan siitä millaisesta musiikista runotytöt tykkää). Eikä tykkää yhtään hevistä. Saati sit tuosta death metal suunnasta (ihan oikeesti minulla ei ole mitään havaintoa mitä eroa, jos mitään, on hevillä ja death metallilla, itse kuuntelen poppia ja (raskasta) rokkia lastenlaulujen lisäksi). Ja sit yhtäkkiä lempi leimuaa ja rakastetaan tulisesti, runotyttö ja hevipoika. Et voiko se tyttö kertoa sille pojalle, et btw sinun tekemäsi musiikki on ihan  hanurista, verrattuna vaikka Mozartiin. Vai pitääko sitä teeskennellä, että jeejee sinun bändisi on maailman paras ja tekee tosi hyvää musiikkia. Ja sit keikoilla back stagella mp3 soitin pauhaa klassista että karsee möykkä peittyis. Ja aina kun poika kattois tyttöä, tyttö näyttäis sarvimerkkiä ja moshais.

Tai jos joku poika rakastuis tyttöön joka on näyttelijä, ja poika inhois jokaista elokuvaa jonka tyttö on tehnyt, koska ne vaan on huonoja. Että teeskenteleekö se poika että tytön elokuvat on hyviä ja pojan suosikkeja, vaikka oikeesti filmit ei edes kelpais lasinalusiksi. Ja pojan olis pakko katsoa tytön tekemät paskat leffat monta kertaa, koska jokaisesta elokuvasta pitää löytää se suosikkikohta, josta kysyttäessä pitää kertoa. Vaikka milummin poika kattois kunnon räiskintäelokuvia, eikä romanttista komediaa, etenkään huonoa sellaista.

Et ei täs taas  muuta. Lapset nukkuivat viime yön kuin enkelit, joten ei oo enää siltä rintamalta mitään valitettavaa. Ennen seuraavaa tautikierrettä. Joten välillä tämmöstä höttöä.