Kuten otsikosta osaavat näppärimmät päätellä, mikään ei ole neuleissa edistynyt. Paraphernaliat ovat edelleen samassa vaiheessa (en ymmärrä mikä ihme sukissa tökkäs, kun nehän ovat ihan hirmusen kauniit ja tykkään langastakin josta niitä neulon. Ehkä ne 2,5 mm puikot..?). Huldan takkia on purettu vähän, mutta purkaminenkin on kesken. Kelotakista olen sentään saanut takakappaleen valmiiksi ja toinen etukappalekin on tehty miltei loppuun. Kova tavoite olisi saada takki päälle jouluksi, mutta mikäli haluan tavoitteen täyttyvän, olis kai syytä tarttua puikkoihin.

Kelotakin suhteen tökkii muovinen lanka. Se nitisee puikoilla. Itse mallista tykkään hirmuisesti, ja haluaisin tosiaan takin päälle mahdollisimman pian. Vaikka lanka on paksua, elättelen toivetta, että puolivillainen takki ei ehkä olis niin kuuma kuin vastaavanpaksuisesta täysvillalangasta tehty..

Minun mieleni halajaa puikoille pitsihuivia. Listalla on jo useampi. Ekana Revontuli, sitten Annis, sitten ehkä joku Nancy Bushin virolaisista pitsimalleista. Näille kaikille olis langatkin jo valmiina. Ja sitten haluaisin kämmekkäät. Ja Pikkusisko esitti toiveen kaulurista, ja löysinkin ihanan ohjeen, joka suorastaan huutaa päästä puikoille. Ja Esikoinen tarttis ehdottomasti ohuemmat villasukat. Mut jotain olis kai saatava ensin loppuunkin ennen kuin aloittaa taas uutta työtä. Valitettavasti edessä ei ole edes yhtään työmatkaa, joilla voisin automatkat istua ja neuloa jonkun muun hoitaessa ajopuolen. Mut josko sitä tänään urakois sen tunnin verran ja sais Kelotakin toisen etukappaleen valmiiksi. Näin pienestä siis on kyse..