Sain IDEAN. Telkkarimainoksesta. Philadelphia tuorejuustosta on tullut uusi, Marabou versio. Pohdiskelin moneen otteeseen sen sopivuuttaa perinteiseen, paistettuun juustokakkuun. Hain ricotta-juustoa Stockmanin herkusta (sitä ei meinaa normimarketista löytyä) ja ostin suklaa-Philadelphian. Ja tekaisin kakun.

Philadelphia juusto oli hyvää. Todella hyvää. Sitä vois varmaan vetää purkista suoraan lusikalla naamariin. Mut en sitten vetänyt, vaan käytin kaksi rasiaa kakkuun ja kolmas odottaa uutta ideaa jääkaapissa. Aina on vaihtoehtona toteuttaa myös tuo suoraan purkista lusikalla versio, jos ei muualle mene.

Kakun maku oli minulle hienoinen pettymys. Vieraat kyllä kehuivat. Ja lapset, mikä sinällään on aina positiivinen merkki, kun lapset eivät juurikaan kakuista välitä. Viime yönä kakun jämät olivat kadonneet jääkaapista ilmeisesti Miehen toimesta. Suurin ongelma kakussa minun mielestäni oli se, että se ei maistunut oikealle juustokakulle. Myönnän oleavni hyvin, hyvin kriittinen juustokakkujen suhteen. Kun omaa täydellisen juustokakkureseptin, niin huonompaan ei koskaan viittis tyytyä.

Äidin kanssa idetoitiin aamusella Marabou Philadelphian käyttöä hyydytettävään juustokakkuun, lisäksi se voisi sopia täytekakun täytteeksi. Kuvaahan ei taaskaan ole, kun kakku ehdittiin syödä :)