Herkuton Helmikuu on sitten polkaistu käyntiin. Lisähaastetta sain Hermannin vatsavaivoista, joiden syytä koitan eliminoida muokkaamalla omaa ruokavaliotani. Tämä viikko ainakin kokeillaan maidotonta ruokavaliota. Pikkuisella kun vatsaan koskee kovasti ja kakka lentää vetenä turhan monta kertaa päivässä. Ystäväni kun kertoi eilen ruotsalaisten tutkineen vauvojen vatsavaivoja, ja tutkimuksen mukaan 90% vaivoista katoaa jos äiti jättää maitotuotteet pois ruokavaliostaan. Jo eilinen ilta oli helpompi, kuin edellinen, mutta raportoin tästäkin kokeilusta lisää jahka se tästä edistyy.

Mutta siis, ensimmäisestä päivästä selvisin kunnialla. Vaikka Mies haastoikin kestävyyteni tuomalla viime viikkoiselta laivareissulta valtavan määrän karkkia. Ja siitäkin huolimatta, että väsymys oli valtaisa ja aika ajoin elimistö suorastaan huusi suklaata. Ja kaapissa on pussillinen sipsejä ja dippiäkin sais tehtyä. Tobleronenkin on todistettu puhuvan, minulle se ainakin kuiskutteli vaikka millaisia juttuja, että sortuisin ottamaan palan. Tästä tulee kaikesta lyhyydestään huolimatta järkyttävän pitkä kuukausi..

Tämän päivän kauppareissulta meille kotiutunee kasa hedelmiä, josko ne auttaisivat pahimpaan makeanhimoon. Tää teemakuukausi ei ehkä tullut parhaaseen mahdolliseen saumaan, kun tuon pikkuisemman pojan vuorokausirytmi on täysin hukassa ja vähäunisia öitä on sekä takana, että edessä. Suklaa on ollut oiva piristäjä. Samoin kuin pulla, muut karkit ja leivonnaiset. Kahviakaan ei tee mieli, kun sen kanssa ei voi syödä pullaa.