Miehen on pakko rakastaa minua. Osaa suhtautua suopeasti ja huumorilla lankaostoksiini. En aio edelleenkään osallistua mihinkään hamstereihin tai langattomiin kuihin. Ihan turha yrittää. Minulla on vakavanlaatuinen lanka-addiktio. Katsotaan miten kauan tuo suopea suhtautuminen kestää ja milloin lankahankintoihin tulee stoppi. Tarvii varmaan alkaa piilotteleen uusia lankoja jonnekin. Autoon ja työpaikalle.

Satuitteko muuten armaat kanssaneulojani huomaamaan, että Euromarket myy syyskyyn kanta-asiakasetuna Novitan uutuuslankaa Kuuraa hintaan 5,40€. Joka on siis ihan henkilökohtaisesti tekemäni hintavertailun ehdottomasti edullisin hinta. Kallein oli 7,90€. Jahka toi tilipäivä koittaa, niin Kuuraa muuttaa meille. Vaikka siis lupasin että en osta lankaa kuin lahjoihin ennen joulua. Mutta tossahan sääsää 2,5€/kerä. Ihan kun laittais rahaa pankkiin. Kuurasta siis aion tehdä Novitan lehdessä olleen liivin. Rakastuin lankaan ensi hipauksella. Se on niin ihanan pehmeetä. Ja se vaaleanpunainen sävy uskomattoman ihana.

Päässä on ideoita neulomiseen enemmän kuin laki taas sallii. Aika vaan ei salli. Miehen toista sukkaa on tehty tasan sentti. Ja kaiken muun lisäksi lupasin alustavasti neuloa työkaverilleni kymmenet sukat jouluksi. Kohta tarttis varmaan aloitella…

Lisäksi aikomuksenani on ilahduttaa Riiviötä pääkallolapasilla. Niinikään jouluksi. Ja muutama ystäväni, joka ei vielä ole saanut minulta sukkia tulee sellaiset varmaankin saamaan. Että Miehen iltavuoroviikot menevät varmaan rattoisasti kuntosalilla käyden ja neuloen. Kun pakkohan noiden läskien on lähteä..