Sattuneesta syystä meillä on seurattu jalkapalloa. Niitä EM-kisoja, jos joku nyt on epätietoinen syystä. Mies siis on joskus pelannut ihan tosissaankin loukkaantumiseensa saakka, joten lajia (kuten kaikkea muutakin urheilua yök) tulee väkisin seurattua. Ei siinä mitään, jalkapalloa on paljon mielekkäämpää seurata telkkarista kuin esim. jääkiekkoa. Eihän sitä jääkiekossa voi tietää kummassa joukkueessa on enemmän hyvännäköisiä pelaajia, kun niillä on ne kypärät päässä. Jalkapallossa näkee kropankin paremmin. Että ihanteellinen laji seurata näin naisenkin näkökulmasta. Ja sitä joukkuettahan aina kannustetaan jossa on paremman näköiset pelaajat. Jääkiekossa en oikein kannusta ketään, koska en tosiaankaan tiedä pelaajien ulkonäköä. Ja kiinnostusta ei riitä niin paljoa että viitsisi netistä käydä katsomassa.

Nyt kun kisat ovat ohi (hyvä Espanja, hieno maali Torresilta! (kyllä, muistan pelaajien nimiäkin)), on elämässä jonkun sortin tyhjiö. Näin lomalla kun ei nukkumaankaan viitsisi ihan kymmeneltä mennä, eikä taas kymmenen jälkeen mihinkään enää jaksa kotoa lähteäkään. Ja Miehen kanssakin tuli nyhjättyä aikas lähekkäin samalla sohvalla, että tuli tuota parisuhdettakin hoidettua kisojen aikana. Joskin parin ekan pelin jälkeen Mies sanoi aika suoraan, että ihan kiva kun istut siinä vieressä ja kaikkea, mutta ei tarvi kommentoida ihan kaikkea jos ei kerran lajista ymmärrä mitään,  ja että peliajalla ei sitten pussata. Niinpä sitten neuloin. Kisojen aikana sain valmiiksi yhden vauvan sukan ja takakappaleen vauvan villatakista. Ja vassenta etukappaletta ehdin aloitella. Että olihan näistä kisoista jotain hyötyäkin, ei ainakaan lapsi palellu ;o) Ja jalkapalloa voi ihan hyvin seurata neulomisen ohella, kun niitä lähikuvia pelaajista ei kuitenkaan näytetä koko aikaa.

Ja ihan vaan vihjeeksi kaikille niille viimetalvena telkkarissa näytetyille paidattomille Kärppä-faneille, kannattais ottaa mallia ainakin tuon kropan muodostuksen suhteen Espanjan jalkapallofaneista, NIITÄ oli suorastaan ilo katsella telkkarista, päinvastoin kuin talvista suomalaista kuolonkalpeaa taikinaihoa..