Toinen vyöhyketerapiakäynti oli torstaina. Vote ei enää karjunut kuula punaisena, vaan oli enemmän ihmeissään. Voi helpotusta. Mitään havaittavaa hyötyä näistä käynneistä en ole vieläkään huomannut. Poika tosin nukkuu käyntien jälkeen erinomaisen hyvin, ja on ruvennut pierrä rupsuttelemaan ihan urakalla. Ja nyt selkeästi itkut ajoittuvat iltaan klo 18-21 akselille, kun ne ennen olivat kokopäiväisiä. Että koliikin oireita selkeästi on ilmassa. No, yleensä kai tuo loppuu 3-4kk iässä, joten parin kuukauden päästä luulisi helpottavan :S

Tänään kävimme neuvolassa kasvukontrollissa. Viikossa paino oli noussut 210g ja pituutta tullut lisää sentti. Laskeva painokäyrä on siis saatu aavistuksen verran nousevaksi. Ja koko lailla ilman lisämaitoa. Joten ilmeisesti lapsi saa nyt ruokaa riittävästi. Ilmeisesti tuo päiväitkuisuus on johtunut nälästä. D-vitamiini ei vatsanväänteitä ainakaan meillä aiheuta, seuraavaksi rupean seuraamaan disflatylia. Cuplatonit tuntuivat meillä vaan pahentavan tilannetta, enkä kuollaksenikaan meinannut muistaa niitä antaa ennen syöttöä.

Eli pidemmät imetyskerrat ovat ilmeisesti auttaneet enemmän tuohon itkuisuuteen kuin vyöhyketerapia. Mutta katsotaan nyt käyntikerrat loppuun saakka, kuntuo toinen käynti oli jo vähemmän itkuinen. Ihmeitä en tosin enää odota, ilmeisesti meidän vauva on se vauva jolle vyöhyketerapiasta ei ole mitään hyötyä.