Pissa-, kakka- ja pieruhuumori toimii ainakin meillä. Ainakin useimmiten. Ollaan sillä lailla kai sit vähän sivistymättömiä. Mutta naurattaa silti pirusti.

Janne on oppinut ah niin ihanan taidon, osaa ottaa vaipan ihan itse pois päältä. Meillä kun ilta- ja aamupuurot syödään pelkässä vaipassa, koska Janne äiti koittaa edes tällä toimenpiteellä vähentää pyykkikasaa. Joskus sitten poika ehtii livahtaa karkuun pelkkä vaippa päällään, ennen kuin äiti tai isi ehtii kiikuttaa pojan ruolapöytään. Kuten tässä eräänä iltana. Puuro oli lautasella jäähtymässä ja isi riisui pojan. Poika kipitti karkuun minkä pieniltä jaloiltaan pääsi. Ja riisui alle nanosekunnin vaipan. Ja pissasi eteisen lattialle.

Tässä kohtaa sekä äiti, että isi tekivät sen emämunauksen. Kun nauratti niin pirusti. Hörähdettiin molemmat nauruun. Ja siitäkös poika innostui. Kipitti metrin eteenpäin ja pissasi eteisen matolle. Ja huomasi sitten että vessan ovi oli auki. Ryntäsi sinne ja pissasi vessan matolle. Vaihtoi suuntaa, juoksi keittiöön ja pissasi keittiön matolle. Äitiä ei enää juurikaan naurattanut, poika sen sijaan oli tästä jahtaamisleikistä kovin innoissaan. Uskon ihan vilpittömästi, että se eka pissa oli vahinko. Mutta ne viisi muuta ympäri huushollia.. Ne se teki kyllä ihan tahallaan. Virne naamalla oikein pusersi liruja ympäriinsä. Ja ähkäisi kun sai jotain aikaiseksi. Vieläkin meinaa naurattaa, vaikka se pissojen kuivaaminen kyrsi aika lailla.

Että näin meillä vietetään laatuaikaa koko perheen kesken :o)