Viime viikon traagiset tapahtumat Norjassa ovat varmasti monen mielessä. Ainakaan minun järkeni ei (taaskaan) voi käsittää tapahtunutta. No eipä hätää, perimmäinen paha kaikelle tälle on löydetty: nimittäin naiset. Se on kuulkaa meidän naisten vika kun ei anneta miehille säälistä, niin ne rupee niittaamaan jengiä ihan silmittömästi. Tämän tiedon meille tarjoili siis Aamulehti.

Vuosikymmeniä nuorille tytöille on jankutettu, että väkivaltaisen miehen kanssa ei ole pakko olla. Ja että seksiä harrastetaan vasta sitten kun se tuntuu oikealta ja että kukaan ei saa pakottaa siihen. Sitten joku valopää keksii, että Pohjoismaiden kaikki veriteot oltais saatu estettyä sillä, että naiset vähän hanakammin levittäis näille "urhoille" jalkojaan. Tällä logiikalla siis selibaatissa elävät katolisen kirkon papit ovat potentiaalisia uhkia yhteiskunnalle.

Kaiken kaikkiaan kirjoitus ei ehkä ollut tarkoitettu ihan noin kuin iso osa sen käsitti. Mutta Aamulehti oli varannut kirjoitukselle melkein koko sivun isoine kuvineen. Viikonlopun lehteen, heti Norjan tapahtumien jälkeen. Huono ajoitus ja ennen kaikkea huono ajatus. Teinityttöjen elämä (poikia yhtään väheksymättä) on muutenkin kohtalaisen vaikeaa. Nyt sitten pitäis vielä ruveta seukkaamaan jonkun syrjäänvetäytyvän nörtin kanssa ja antaa sille säälistä, ettei se vaan keksi ruveta räiskimään. Ihan kannatettava ajatus. Not.