Otsikko kertoneekin oleellisimman. Olen aloittanut kaksi paria sukkia. Ja purkanut toisen kolmeen kertaan ja toisen kahteen kertaan. Toiset sukat menevät tilaustyönä ystävälleni kaukomaille, toiset taas J:lle ihan kotimaahan unisukiksi. Mutta mutta.. Kun sitä täydellistä mallia kumpiinkaan sukkiin ei vaan löydy. Epätoivo alkaa iskemään. Lisäksi lupasin neuloa J:n tyttärelle puuvillalangasta Calorimetryn kevätkeleille. Onneksi on nää yöt aikaa neuloa kun ei saa nukuttua.

Masennus ja ahdistus alkaa helpottamaan. Onneksi. Johan tässä taas viikko meni itsesäälissä kieriessä. Selvillä vesillä en ole vieläkään, mutta valoa alkaa taas näkyä tunnelin päästä. Tosin se voi olla se vastaantuleva junakin, mutta se onneksi selviää vasta törmäyshetkellä. Syöminen on edelleen vaikeaa. Kunnon ruokaa ei tee mieli, suklaata ja muita herkkuja sitäkin enemmän. Ja siitäkös tämä masentunut  mieli riemastuu, pääsee taas piiskaamaan itseään lisää itseinholla. Kiloja pitäisi pudottaa, mutta eipä ne suklaalla mihinkään lähde. Sain muutaman juoksevan asian hoidettua viime viikolla, ettei sama piina ala alusta huomenna. Kun voittais edes lotossa, ja pääsis muutamaksi viikoksi jonnekin ihan muualle.. Tosin se vaatisi loton tekemisen. Toki minulla on Veikkauksen nettitunnuksetkin. Jossain. Ihania nää muutot ja remontit :) Ja tää nukkumishomma on karannut käsistä ihan totaalisesti. Joskus sitä herjalla heitettiin, että kuolema kuittaa univelat. Enpä tiennyt silloin millaista on kärsiä oikeasti unettomuudesta. Ja kun lopulta nukahdan, unet ovat niin levottomia, että aamulla olen väsyneempi kuin nukkumaan mennessä. Kai se taas kohta tarvii tyytyä pillereiden apuun, jollei tästä muuten tokene.

Jotain sentään olen saanut aikaiseksi. Auringonkukat ja rairuohot on kylvetty. Koti siivottu, kiitos äidin joka kävi kylässä (tiedän, olen yli 30-vuotias, joten on aika säälittävää, että äiti käy siivoamassa..) ja samalla vaihtui sitten järjestyskin olohuoneessa. Nyt huone näyttää oikeasti asutulta, eikä puolittaiselta varasto- ja kasvatusalustalta.

Tää jatkais surffaillua ja sen oikean sukkamallin etsimistä.