Meillä on nukuttu jo neljä (4) yötä kunnolla. Tai ainakin minä olen nukkunut, muista en tiedä. Pari päivää on mennyt nyt sitten ylivireässä tilassa, olen saanut parissa päivässä tehtyä kotihommia enemmän kuin viimeisten viikkojen aikana yhteensä. Nyt sit odotellaan mikä tauti meille iskee seuraavana, ja sit taas valvotaan. Mut on siis ollut suorastaan hämmästyttävää nukkua yhdeksän tuntia yöllä. Tietty välissä on ollut ainakin yksi herätys aamutuimaan, mut unia on sen jälkeen jatkettu täysillä vielä parisen tuntia.

Ja sokeriton kuuri jatkuu edelleen. Viime viikon saldo sokeririntamalla oli se ruokalusikallinen puolukkahilloa, kulaus mehua ja noin lusikallinen jugurttia. Ja saunasiideri. Ilmeisesti tosipaikan tullen sitä tahdonvoimaa löytyy minultakin, kun en edes tällä valvomissaldolla turvautunut edes synkimpänä hetkenä mihinkään sokerilohdutukseen. Olo on hyvä kaikipuolin, eikä makeaa tee edes mieli. Nälkä tosin on jatkuvasti, joten ilmeisesti herkkujen naposteleminen pitkin päivää piti kuvun täytenä, eikä näläntunnetta päässyt tulemaan. Nyt ruokavalio on siinäkin mielessä paremmin balanssissa, että syön selvästi enemmän kasviksia ja hedelmiä kuin ennen.

Miehen kanssa löimme vuoden alussa vetoa siitä kumpi saavuttaa painonpudotuksessa tavoitteensa toukokuun loppuun mennessä. Minun tavoitteeni taisi olla 10 kiloa. Tavoite muuttui ekan viikon skarppaamisen jälkeen siten, että se kumpi pudottaa enemmän painoa saa palkinnoksi viikonloppuloman kylpylään. Minä olen painostani saanut karsitettua 3.3 kg, joka on mielestäni älyttömän hyvin. Vaatteet mahtuvat jo tällä pudotuksella paremmin päälle. Ja kun sokerilakon myötä olo on parantunut, niin intoa on ruveta muuttamaan muitakin rempallaan olevia osa-alueita elämässä.

Ja se vuoden eka käsityökin on valmistunut, ranteenlämmitimistä tuli kivat ja muutaman päivän käyttökokemuksen jälkeen on todettava, että se Kipuapu silkkivilla ei ehkä ihan kokonaan olekaan mitään huuhaata. Pidän ranteenlämmittimiä öisin, ja yöt ovat menneet kivuttomasti, ilman särkylääkkeitä. Nyt puikoilla on polvisukat ihan itselle 7-veljestä Jättiraidasta Novitan Kevät 2011 lehden ohjeen mukaan. Ja edelleen on ihan tyhmää kun Jättiraitaa ei enää Novitan valikoimista löydy.