Huldan takin väsyttämänä kaipasin pientä välineulottavaa. Syntyi Kauluri Kuopukselle. Jo toinen tällä ohjeella tehty, ja kolmas menee puikoille tämän jälkeen, suosittelen.

 1315251978_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lankana Novitan Luxus Cloud villa-bambulanka (miksiköhän muuten Novita lopetti tämän langan valmistuksen?). Ihanan pehmeää neulottavaa. Kauluri neulottu nelosen (bambusukka)puikoilla (koska minulle ei tietenkään ollut nelosen päitä KnitPron kaapeleihin), ja aloituksessa 72 silmukkaa. Lankaa meni 74g (edit: langanmenekki lisätty).

Kuva ei nyt(kään) ole kovin hyvä, malli ei oikein lämmennyt koko vaatekappaleesta, ja telkkarista tuli samaan aikaan Lauri Kilpa-auto. Enkä kyllä ole kovin kummoinen valokuvaajakaan :) Ja bodyssakin on päivän ruokalista näkyvissä.. Mut muuten mallipoika on kyllä aika suloinen, näin äidin puolueettomalta katsantokannalta.

Esikoiselle tein aikoinaan samalla ohjeella kaulurin Teeteen Primaverasta, ja se on ollut käytössä kaksi talvea hyvällä menestyksellä. Tähän Kuopuksen kauluriin tein vähän pidemmän yläosan, suojaa kaulaa paremmin. Seuraava kauluri menee Kummitytölle.