Omaan ilmeisen hyviä ystäviä. Tällä kertaa tytöt olivat järjestäneet minulle ylläripolttarit. No okei, yllätys pikkaisen paljastui J:n lähettämästä viestistä, josta päättelin että jotain on nyt tekeillä. Viestissä kun sanottiin, että nähdään huomenna, vaikka mistään tapaamisesta ei oltu puhuttu. Ja pakkohan sitten Pikkusiskon oli soittaa ja antaa ukaasi olla valmiina tiettyyn kellonaikaan tietyssä paikassa, koska itsepintaisesti olin jäämässä illaksi työkaverini mökille saunailtaan. Ja kuten tuolla alempana kommentissani jo sanoin, se lapsenvahtikeikka olisi toiminut ehkä paremmin..

J siis kuskasi minut entiseen kotikaupunkiimme ilmastoidussa autossaan (meillä siis edelleen ilmastointi rikki ja näillä helteillä ja raskausviikoilla sitä tosiaankin arvostaa ja kaipaa). Suuntasimme ensin hohtokeilaamaan, sitten syömään kaupungin aiemmin hyvään ravintolaan. Nyt täytyy tunnustaa, että ainakin palvelun taso oli laskenut. Jotenkin sitä vaan on tottunut maailmalla kulkiessaan siihen, että ravintolahenkilökunta käy ruokailun aikana kysäisemässä onko kaikki ok, tilattut juomat tuodaan ajoissa pöytään, ja lisää juomista pystyy tilaamaan ruokailun aikana. Tässä ravintolassa tilanne oli toisin. Tarjoilija otti tilaukset ja toi vesikannun pöytään. Muita juomia ei sitten näkynyt. Ruokaa sai odotella melko pitkään, vaikka ravintola oli puolityhjä. Ruoan saimme kuitenkin, joskaan niitä juomia ei näkynyt ennen kuin asiasta mainittiin. Ravintolalle plussaksi täytyy sanoa, että kuudesta annoksesta 5 oli erinomaisen onnistuneita, yhdessä annoksessa maksa oli huonosti valmistettua ja lisäkemuusi kylmää. Lisää juomista emme saaneet tilattua, kun henkilökunta tuntui ravintolasalia karttavan. Ja epäilijöille tiedoksi, tällä kertaa käyttäydyimme ihan siivosti, emmekä herättänee pahennusta..

Illan vietto jatkui herkkujen merkeissä äidilläni. Siellä sain hartiahieronnan ja intialaisen päähieronnan. Söimme herkkuja ja ihan vaan höpöttelimme. Ainakin minulla oli erinomaisen hauskaa. Saunakin lämmitettiin ja Pikkusisko ja Jonna olivat tuoneet kaikenlaisia hemmottelujuttuja, naamioita, kuorinta-aineita jne. Saunan jälkeen sain Jonnalta vielä kasvohieronnan. Hyvin rentouttavaa. Yllätys oli kaikin puolin onnistunut, ja tämä päivä onkin sitten mennyt myöhäisestä valvomisesta toipuessa. Koska en tilastani johtuen hinkua yöelämään, oli ilta ystävien kanssa enemmän kuin loistava idea. Näemme kuitenkin valitettavan harvoin. Kutsuimme itsemme jo Äm:n luo kylään, sitten kun Se Talo on valmis. 

Sinällään on aivan mahtavaa huomata miten ystäväni tulevat hyvin juttuun keskenään, vaikka olemme tunteneet liki 30 vuodesta pariin vuoteen. Osaan paikalla olleista olen tutustunut muiden ystävieni kautta, ja silti jutut vaan osuvat yksiin. Bileitä ja illanistujaisia on kiva järjestää, kun ei tarvitse miettiä että kenet voi kutsua paikalle, kun se ei tule toimeen sen kanssa.

Kiitos rakkaat Pikkusisko, J, Äm, Jonna ja Ellu, teitte viimeisestä "vapaasta" viikonlopustani unohtumattoman. Ja todella harmi, että ihan kaikki eivät töidensä yms. esteiden takia päässeet paikalle. Osan näen ensi viikonloppuna häissä, osaan törmään takuulla lähiaikoina muutenkin. Tänään olen siis ollut äärimmäisen väsynyt, mutta ah niin onnellinen. Nyt odottelen Miestä saapuvaksi kotiin omista polttareistaan, jotka saamieni tietojen mukaan pidettiin jollain laivalla. Osanottajat ovat hengissä, mutta krapulaisia, joten ilmeisen onnistunut reissu sielläkin. 

Ja viikon päästä siis olen jo rouva Myrkytär, sitä odotellessa... :o)