Kadonnut ja takaisin halutaan noin 10 kk ikäinen poikavauva, joka tunnetaan myös nimillä Antti tai Antsa. Antti on luonteeltaan iloinen ja hyväntuulinen, hymy ja nauru on herkässä. Kaikin puoli suloinen lapsi siis. Koko perhe, äiti, isi, ja isoveli kaipaavat iloista poikaansa (ja hyvin nukuttuja yöunia) suorastaan epätoivoisen paljon. Löytäjälle on luvassa palkkio.

Halutessaan löytäjä saa pitää meille muuttaneen noin 10 kk ikäisen poikavauvan, joka tunnetaan niinikään nimillä Antti tai Antsa. Tämä Antti on kiukkuinen ja kitisevä ja valvottaa koko perhetta öisin luoja tietää mistä syystä. Syöminen, nukkumaan meneminen, pukeminen, vaipanvaihto ja about ihan kaikki muukin (paitsi kylpeminen) aiheuttavat suunnattomia kilareita.

Et äiti alkaa olla hiukkasen väsynyt ja jos tätä rataa vielä tämän viikon jatkuu, niin pidän ens maanantaina ekan työpäivän kunniaksi isot bileet. Työpaikalla siis.

PeeÄs: sille taholle, joka toimittaa vauvojen hampaat tiedoksi, että ellei ne meidän piltin leegot ala kohta ilmaantua, niin tämä äiti joutunee lataamoon. Ja jos kerran äidillä ei ole kivaa, niin eipä ole sinullakaan jahka tähän osoitteeseen eksyt ellei se eksyminen tapahdu lähivuorokausien aikana.