Sattuipa lehdestä silmään Unikulman mainos. Siinä ylistettiin firman sänkyjä. Kunnolliset yöunet (heidän sängyssään luonnollisesti) auttavat menestymään töissä, pitävät ihmiset laihoina, parantavat muistia ja keskittymiskykyä jne. Nauroin ääneen. Joskin naurussa oli sellainen hieman katkerahko sävy. Ilmeisesti mainoksen laatijoilla ei ole pieniä lapsia.

Lapset ovat ilo ja tuota omaani en kyllä vaihtaisi pois, mutta kaipauksella muistelen kahdeksan tunnin yöunia. Muutama päivä sitten pohdiskelin, kun suunnittelemme Miehen kanssa häämatkaa joskus ensi kesälle, että tarvinnee varmaan ottaa harjoitusreissu ennen varsinaista matkaa, että ei sitten mene se koko häämatka nukkuessa. Jos saisin vuorokauden ihan vaan itselleni, käyttäisin sen pääosin nukkumiseen. Välillä varmaan söisin jotain, jos siis heräisin.

10 pistettä em. mainoksen laatijoille, en olekaan noin makeasti nauranut aikoihin ja samaan aikaan tuntenut syvää katkeruutta. Ja se on varma ja vissi, että tuon firman punkkaa ei meille tule ikinä.