Miksi voidetuubien korkit ovat niin tiukassa kiinni, että eivät aukea sitten millään? Jotta saisi kätensä rasvattua, ovat kuin hiekkapaperia, tarvii etsiä puukko/vasara/moottorisaha avatakseen sen perkeleen korkin.

Miksi syksyllä pitää olla näin pirun pimeetä? Väsyttää koko ajan, mieli on maassa, kun ei ehdi valoisan aikaan ulos ollenkaan. Tai siis vielä ehtii, mutta ei kauaa. Tulis nyt jo se lumi maahan.

Miksi kaikki lehdet ja mainokset ovat jo nyt, lokakuun lopulla täynnä joulujuttuja? Joulu tulee joo, mutta pitääkö se höösääminen aloittaa yli kolme kuukautta ennen itse pyhiä, kun kaikki kuitenkin hankkivat ne lahjat, verhot, liinat, glögimukit jne vasta joulua edeltävällä viikolla. Kyllä, olen jouluihminen, mutta tämä mene jo liiallisuuksiin. Tänä vuonna Näin ihan oikeasti ekat joulujutut kaupoissa jo syyskuussa!

Miksi työtehtävät eivät voi jakautua tasaisesti? Viime viikolla oli niin kova kiire, että en ehtinyt juurikaan muuta ajattelemaan, ja tällä viikolla aika mataa etanan lailla eteenpäin, kun kaikki työasiat on hoidettu alkuviikosta.

Perjantai. Do I need to say more?