Päivän haastavin hetki tällä hetkellä on se, kun pitäisi keksiä mitä sitä tänään syötäisiin. Jos tuota vauvaa ei olisi ja en imettäisi, ei meillä kotona kamalasti syötäiskään. Nyt on kuitenkin pakko koittaa keksiä joka päivälle vähintään se yksi lämmin ateria. Meillä on syöty kyllästymiseen saakka makaroonilaatikkoa, keittoja, kastikkeita, perunaa ja pastaa, eli ihan tavallista suomalaista kotiruokaa. Nyt pitäisi keksiä jotain vaihtelua, koska muuten menee tuo ruokahalu kokonaan. Ja mielellään vielä sellaista ruokaa, jossa olisi mahdollisimman paljon kasviksiakin seassa. Niitä kun ei vaan tule syötyä riittävästi, vaikka kuinka yrittäisi..

Ruokaideoita otetaan siis vastaan. Ruoan on oltava sen verran yksinkertaista ja nopeaa valmistaa, että ainekset löytyvät mahdollisimman pitkälle tuosta lähi-Salesta ja pystyn sen tekemään tuon pojan kanssa. Ihan parasta olisi jos sapuskan voisi esivalmistella mahdollisimman pitkälle ja kypsentää kun lapsenhoito sen sallii. Emme vierasta eksoottisiakaan makuja, mutta imetysteknisistä syistä ruoka ei saa olla mahdottoman tulista. 

Jos reseptejä saan tänne, voisin vaikka järjestää pienen arvonnan. Arvonnan voittajalle on luvassa pieni omatekoinen palkinto. Ja lupaan sen palkinnon pikkasen nopeammin kuin nuo Äm:n kovanonnen palkintosukat...