Just kun eilen pääsin valittamasta, että meillä ei nukuta, niin viime yö oli sitten rauhallisempi. Esikoinen kannettiin omaan sänkyynsä kahden maissa, kuopus ilmoitteli itsestään minun tietääkseni kerran. Tai sit olin vaan niin äärettömän väsynyt, että en vaan tajunnut mistään mitään. Aamulla peilistä katsoi paremmin nukutusta yöstä huolimatta melkoinen zombi. Silmäpussit ovat VALTAVAT, ja näytän siltä kuin olisin väkivallan uhri, kun silmänaluset ovat niin mustat.

Toissailtana nukkumaanmennessä paleli. Luulin että se johtuu vaan väsymyksestä. Olinpas väärässä. Tänä aamuna kurkku on kipeä ja nenä vuotaa. Vuoden eka räkätauti on siis iskemässä. Kuopuskin tuhisteli tukkoista nenäänsä siihen malliin aamusella, että tauti on tarttumassa siihenkin osoitteeseen. Et lisää levottomia öitä tulossa. Aamulla töihin tullessa haaveilin edes yhdestä viikonlopusta, kun saisi nukkua rauhassa. Tietty siinä sit kävis niin, että en osaiskaan nukkua rauhassa ja hiljaisuudessa. Väsymyksen taso kun on kohta sitä luokkaa, että ymmärrettävien lauseiden muodostaminen alkaa olla haasteellista.

Vuoden käsityösaldo on muuten avattu. Ainakin puoliksi. Ihan omaan käyttöön tehdyt ranteenlämmittimet/kämmekkäät ovat siis puolivalmiit. Yksi valmis ja toinen puuttuu. Ja se valmis versio ainakin on ihana, siitäkin huolimatta, että ohjeen kehittelin ihan omasta päästäni ja pikkasia ajatuskatkoja tuli tekovaiheessa. Tänään puikoille pääsee sen valmiin kaveri ja kun se on joskus kuun vaihteessa valmis (neulomisnopeuteni on normaalisti varmaan keskitasoa, mutta noi lapset pitää huolen siitä, että viikon aikana saatan ehtiä neulomaan vain kerroksen verran..), pääsen himoitsemani huivin kimppuun. Huivimalleja on nyt sitten kaksi. Novitan Kesä tai Kevät 2010 lehdessä ollut lehtikuvioinen bambuhuivi tai sitten Mielityn ohjeella tehty Villimarjatar. Joskin ostaman lanka Novita Luxus Wind (on muuten taas yksi Novitan langoista, jonka valmistus on lopetettu lyhyeen) taitaa olla aika paksua lankaa noin niinkun huivilangaksi, mut koitanpa silti..