Terveiset Lapista! Reissussa oli mielettömän kivaa. Oli enemmän kuin ihanaa nähdä ystävääni ja hänen perhettään. Erityisesti pientä poikaa (maailman ihanin vauva ehdottomasti), joka sai reissuni aikana nimen. Ja ystäväni avioitui lapsen isän kanssa samaan syssyyn. Näinkin vanha ja kyyninen nainen ihan herkistyi kyyneliin. Miljoona kiloa onnea Lappiin. Ja halipusirutistukset Pienelle.

Vaikka kivaa oli, on ihanaa olla kotona. Superhyperihanamahtava ystäväni J lainasi minulle autoa huomista varten. Eka päivä uudessa työssä. Jännittää jo nyt vietävästi. J oli ajatellut ettei minun heti ekana päivänä tartte bussilla mennä. Kiitos muru! Lisää kirjoituksia reissusta ja muista ajatuksista ilmaantunee tänne ehkä jopa tänään.

PeeÄs: Sinä tuore rouva Lapista, laitatko jossain kohtaa kuvaa Pienestä ne bambuvermeet päällä, jos siitä ihanuudesta (lapsesta siis) saa julkaista kuvan näin interwebissä, niin esittelisin tekoseni itse sankarin päällä. Voin toki retusoida kuvaa sen verran ettei lasta tunnista, jos haluatte. Tietty ei kukaan niitä vaatteita edes huomaa, kun Pieni on niiiiiiiiiin syötävän suloinen. *huoks* Pakko tulla pian uudestaan :)

Edit: Pudotusprojekti ei oikein edennyt reissun aikana. Tänään vedin vielä pizzan iltapalaksi. Paremmalla onnella ensi viikolla.