Olimme Jannen kanssa viikonloppuna läheisessä leikkipuistossa (aivan kuten about joka ikinen päivä).  Puiston halki kulkee suosittu kävely-/pyörätie. Valtaosa kulkijoista käyttäytyy täysin asiallisesti. Mutta sitten on niitä, jotka saavat äidin hermot kiristymään äärimmilleen.

Tällä kertaa kyseessä oli n. 30v mies koiransa kanssa. Joku sarjaan "yhden potkun koira" kuuluva oli siis tämä nelijalkainen otus, ja veikkaanpa isäntänsäkin kuuluvan siihen mikäli tämän äidin raivon kohteeksi joutuisi uudemman kerran, vaikka minua isompi tyyppi siis oli kyseessä. Ko. pyörätie kulkee siis leikkipuiston halki noin 30 metrin pätkän. Loppu on metsän ympäröimää. Tämä "luomakunnan kruunu" siis tuli piskinsä kanssa puistoon ja antoi koiran vääntää paskat alueelle jossa pienet lapset ryömivät. Sitten kaveri vaan tyynesti nykäisi koiran hihnasta ja lähti eteenpäin. Ja tässä kohtaa minulla sitte naksahti ja huusin äijän perään, että kiva kun jätät koirasi paskat tähän lasten leikkipuistoon. Kaveri ei ollut kuulevinaan, vaikka ihan salettina kuuli. Ääneni oli ukrainalaisen karjakon luokkaa, kun mylväisin herran perään. Sen verran kuitenkin taisi viesti osua, että mies ei enää samaa reittiä myöten tullut takaisin, vaikka monesti olen hänet puistossa koiran kanssa nähnyt.

Tiedän blogini lukijoissa olevan koiraihmisiä ja osa heistä todella hyviä ystäviäni. Ja ennen kuin joku heittää kommenttilootaan kysymyksen, että mihin se paska olisi pitänyt kerätä, kun ei sitä kakkapussia aina ole mukana, niin vastaan: Samaisen pyörätien varrella on koirankakkapussiautomaatti. Josta siis ihan jokainen koiran ulkoiluttaja saa ilmaiseksi näitä pusseja. Ja 99.9% ajasta näitä pusseja siitä automaatista on saatavilla. Ja jokainen kaupunkialueella asuva ihan oikeasti tietää, että koiran jätökset on hyvä korjata, etenkin jos ne ovat tyyliin keskellä jalkakäytävää tai lasten leikkipuistossa. Mutta ei, näitä idiootteja näkee harva se viikko samaisen puiston alueella.

Hyvin kyrsiintyneenä sitten alon suunnittelemaan kostoa. Jahka tässä jään äitiyslomalle, ja puistossa viettämäni aika moninkertaistuu, aion ruveta kyttäämään näitä paskasankareita. Seuraan lasten ja rynnäkkövaunujen kanssa tyyppejä kotiovelle saakka. Ja sitten sopivana hetkenä kiikutan lasten paskavaipat sankarin oven taakse tai postilaatikkoon. Siten sijoitettuna, että varmana sotkeentuu kengät tai käsi. Ja jos koiranpaska kenkien pohjissa tai vaunujen renkaissa on ikävää, voin kertoa että se ihmislapsen paskavaippa kengänpohjassa on vielä ikävänpää. Kun se ei tule kikkareina vaan melko tasaisena massana ja koko vaipan alueelle. Kosto tulee olemaan suloinen. Muahahahaa...

Samaa logiikkaa voisin toteuttaa mopokaahailijoihin, jotka ovat alueella kulkeville ihmisille vaaraksi, sekä tupakkan tumppeja leikkipuistoon heitteleville ääliöille. Edellisten mopot kärsisivät kaamean kohtalon naksahtaneen kotiäidin kynsissä (tosin talvikelillä näitä mopoja tuskin ihan haitaksi asti on liikkeellä..) ja jälkimmäisille tunkisin ne tumpit paikkaan mihin ei aurinko paista tai vaihtoehtoisesti pistäisin heidät syömään jokaikisen puistosta löytyvän tumpin. Ja niitä on paljon.

Tai ehkä minun vaan pitäisi keksiä itselleni joku harrastus..