Tämän aamun lehti kertoi kuka saa valtiolta rahaa ensi vuonna ja mihin tarkoitukseen. Positiivisena puolena oli se, että nuorten mielenterveyshoitoon on ohjattu varoja, summa ei kuitenkaan ollut huikea. Kodinhoidontuki nousee huikeat 20€/kk, josta verottaja varmaan onnistuu viemään jollain konstilla vähintään puolet. Vielä tässä vaiheessa ei näkynyt ilmoitusta kansanedustajien palkkojen nostamisesta, mutta eiköhän se sieltä ole tulossa. Sen sijaan puoluetukien määrää lisätään. Henk.koht. olen sitä mieltä tässäkin asiassa, että jos puolueet eivät ilman tukia pysy pystyssä, menköön nurin. Se on hyvä että poliitikot ajavat ennen kaikkea omia etujaan, sitä vartenhan heidät on sinne valittu. Vai miten se nyt menikään..

Ilmastonmuutos on poliitikkojen lempisana. Sillä voidaan perustella ajoneuvoverotuksen ja polttoaineiden hintojen korotukset, ja koko lailla kaikki muutkin korotukset kaikkiin maksuihin. Kas kun kukaan ei keksinyt vedota siihen kun meillä päin nostettiin terveydenhuollon ja päivähoidon maksuja.. Budjetista ei kuitenkaan irronnut niin paljoa rahaa joukkoliikenteen tukemiselle, että lippujen hinnat pysyisivät ennallaan. Tukea toki annettiin, mutta siitä huolimatta valtaosa kunnista on pakotettuja nostamaan lippujen hintoja. Sinälläänhän nuo korotukset eivät minua liikuta lainkaan, me kun pääsemme bussiin lähivuodet ilmaiseksi vaunujen kanssa, mutta ihmettelen vaan että miten hinnankorotuksilla muka saadaan väki jättämään auto kotiin ja käyttämään bussia. No, onneksi puoluetukia korotetaan, että viisailla päättäjillä on varaa miettiä asiaa.

Puolueiden lisäksi voittajia ovat kulttuuri-ihmiset. On se kumma että kaiken maailman pilataiteilijoille (ja puoluetukiin) riittää rahaa, mutta esim. terveydenhoitoon ei.

Tarvii vissiin lopettaa lehtien lukeminen, kun nostattaa tuota verenpainetta tarpeettoman suuriin lukemiin. Ei tee varmaan hirveän hyvää tässä tilanteessa. Eikä taida nuo lääkkeetkään olla niin vahvoja että pystyvät pitämään paineen tasassa. Mutta hei, tästähän saan hyvän syyn haastaa valtion oikeuteen, aiheuttivat minulle raskausmyrkytyksen budjetillaan.. heh heh.