Ylessä kuohuu. Vanhoja suosikkiohjelmia lakkautetaan ja kanavien ilmettä koitetaan samalla muokata nuorekkaammaksi. Ilmeisesti sitä tosi-tv paskaa ei tule riittävästi muilta kanavilta, kun Ylekin on lähtenyt mukaan samaan kuraan. Tv-lupamaksun maksamatta jättäminenkään ei ole mikään ratkaisu, kun Mies on niin tunnollinen ja kohtahan se Yle-verokin paukahtaa maksettavaksi.

Kotikatu on vuosia ollut yksi katsomiani sarjoja. Olen sarjaa seurannut ihan alusta asti, ja vaikka viimeaikaiset juonenkänteet eivät nyt ole olleet mitenkään huikeita, niin uskollisesti olen kahtena iltana viikossa istunut telkkarin ääreen. Kotikatu loppuu ensi keväänä. Mutta ei hätää, Yle TV 2 on keksinyt "loistavan" korvaavan ohjelman kotimaista katsoville. Rintheessä, joka tulee ilmeisesti joka arkipäivä ja uusitaan viikonloppuisin. Ja luonnollisesti parhaaseen katseluaikaan noin puoli kasista kasiin. Tämä "rennon letkeä" sarja kertoo kaikessa lyhykäisyydessään Lapin hiihtokeskuksessa kännäävistä turisteista ja siellä työskentelevistä ihmisistä (oletan, olen sarjaa katsonut epähuomiossa yhden 5 minuuttia eilen illalla). Joo, meillä katsotaan telkkaria. ja varmaan aika paljonkin. Mutta valkkaamme alkuillasta katseltavaksi Ylen kanavat, koska sieltä ei tule mitään sellaista ohjelmaa, jota lapset eivät voisi katsoa (= väkivalta, seksi, känniörvellys). ÖÖÖÖÖÖÖ. Väärin. Eilisessä Rintheessä ohjelmassa, siis ennen iltakahdeksaa, näytettiin pätkää ravintolan porno/erotiikkaillasta. Siellä SM henkisiin asuihin pukeutuneet naiset heiluivat hyvin vähissä vaatteissa, osa rinnat paljaina ja hinkkasivat itseään milloin ketäkin vasten. Aika nopsaan meillä vaihtui kanava. Ohjelmassahan ei ole mitään ikäsuositusta, mutta kyllä tuo eilinen olis sellaisen tarvinnut.

Mielestäni tuollainen kuvamateriaali ei sovi verovaroilla ylläpidettävän tv-kanavan ohjelmistoon, ainakaan alkuillasta. Sanokaa vaan kukkahattutädiksi. Ihan "kiva" että veroeuromme käytetään noinkin "laadukkaan tv viihteen" tekemiseen. Paremmin tämäkin formaatti olisi sopinut mainoskanavien puolelle, kaiken muun sonnan sekaan.

No, tähän vois joku toinen kukkahattutäti kommentoida, että onks siinä nyt mitään järkeä pitää telkkaria auki lasten ollessa hereillä. Joo, ei ole. Mutta tällä kertaa se telkkari jäi auki vahingossa, kun lastenohjelmat loppuivat ja rupesimme puuhastelemaan muuta.