Meidän poika täyttää päräytti eilen 3 kuukautta. Miehen kanssa ehkäpä pienellä haikeudella muisteltiin mitä silloin tapahtuikaan. Juhlan kunniaksi ajelimme moikkaamaan Kummitätiä, Mummoa, Serkkutyttöä ja Ukkia. Hienosti pieni jaksoi reissussa olla, joskin päivän toiset päikkärit jäivät melko lyhyeksi. Kumman hyvin poika sitten kuitenkin illalla asettui nukkumaan, vaikka pahinta pelkäsinkin. Edit: 30.11 Kuva lisätty

2106988.jpg

Tänään sitten oli vuorossa neuvolakäynti. Piti ottaa Mies henkiseksi tueksi, kun tiedossa oli Jannen ensimmäinen piikillinen rokotus. Hirvitti ihan kamalasti. Hienosti homma kuitenkin meni, pienet itkut pojalta pääsi, ja nekin loppuivat lyhyeen kun äiti antoi lohtutissiä. Pirjo kirjoitteli taannoin kuinka pahalta hänestä tuntui, kun hänen tyttärensä joutui pieneen leikkaukseen, Janne sai vain piikin reiteen, ja olin ihan hyytelöä. En tajua miten sitä sellaiset vanhemmat selviävät joiden lapsi vaatii isoja hoitoja.. Nyt sitten odottelemme Kaapon ja Miskan äidin tapaan mitä siitä rokotuksesta oikein seuraa. Kovasti poika on tänään nukkunut, lieneekö taas näitä vauvan nukkumisen suuria mysteereitä vai rokotteen peruja Rota-rokotuksestakin saimme sen vahvisteen, eka rokoteannos ei aiheuttanut mitään oireita, enkä niitä odota tästä toisestakaan.

Pojan strategiset mitat olivat 5090g ja 58,3cm. Uskomattoman paljon on poika kasvanut kuukauden aikana. Ja pientä flirttailijan vikaa pikkuherrassa tuntuu olevan, kun ei meinannut millään seurata terveydenhoitajan heiluttamaa helistintä, vaan katsoa killitti nuorta terkkaria ja hymyili valloittavasti.. Vasta kun helistin vaihdettiin isompaan, alkoi homma toimia :o) Poika kasvaa hienosti käyrällä, joten tällä kertaa selvisimme ilman käyräkeskusteluja..

Vietämme iltaa kaksin Jannen kanssa kotona. Mies kun lähti hurvittelemaan työporukan kanssa jääkiekkopeliin. Saas nähdä milloin ja missä kunnossa tuo sieltä kotiutuu. Minä ostin itselleni lohdutukseksi litran jäätelöä, kyllä se ainakin osittain Miehen seuran korvaa ;o)

Edit: Meillekin muuten saatiin toissayönä ensilumi maahan. On aivan uskomattoman ihanaa, kun se pitkä pimeys helpotti. Ihmeen paljon tuo lumi vaikuttaa.. Tuli ihan joulufiilis päälle, kun puut olivat lumihunnun alla. Janne katseli muuttunutta maailmaa silmät pizzalautasen kokoisina, kun eilen lähdimme autoilemaan. On pienellä vielä monta ihmettä tiedossa..