Olen löytänyt äärimmäisen tehokkaan, joskin lyhytkestoisen dieetin. Nimittäin hammassäryn. Allekirjoittaneella on reikä hampaassa. Ja koska se nyt olis ihan liian fiksua ja helppoa varata se aika hammaslääkärille silloin kun hammas alkaa ekan kerran merkkejä tulevasta piinasta, niin jätin sitten sen ajan varaamatta. Toissapäivänä kipu yltyi sen verran pahaksi, että oli pakko. Ja ajan sai ensi viikolle. Kunnalliselle puolelle en edes yrittänyt...

Dieetin tästä tilanteesta tekee se, että ei juurikaan tee mieli syödä mitään, kun kaikki syöty saa aikaan infernaalisen kivun moneksi tunniksi. Sitä oppii parin päivän jälkeen miettimään aika tarkkaan mitä sitä syö ja koska syö ja onko se syöminen ihan välttämätöntä. Noin kolmasosa päivän ruokailuista on jäänyt väliin.

Ja pikadieetti hammassärky on siksi, että ei tätä kipua kovin kauaa kestä. Viikko saattaa olla se maksimi. Jos joku tarjois hammaslääkäriaikaa tälle päivälle, niin ottaisin sen hinnasta riippumatta. Sen sijaan kärvistelen hammassäryn kourissa ja menen kirjoittamaan uuden työsopimuksen. Jei!