Vuosi 2011 oli ja meni. Pääsääntöisesti ihan normivuosi. Uusia lapsia ei perheeseemme syntynyt tahi laitettu alulle. Kukaan ei eronnut, yhdet häät käytiin ja kavereita nähtiin luvattoman vähän. Muutama poismeno, joista etenkin yksi kosketti minua todella paljon. Lapset ovat kasvaneet. Ihan perussettiä siis. Minä tosin sain painoa pudotettua sen 10 kiloa, josta tosin pari taisi tulla joulun aikaan takaisin. Joitain neuleita sain tehtyä, lankaa tuli ostettua enemmän kuin kulutettua, mutta vuosi 2012 tuonee tähän ongelmaan jonkunlaisen ratkaisun (=Ravelryn Kahelit-ryhmän Varastoneulontakal).

Mitän toivon vuodelta 2012? Terveyttä luonnollisesti niin minulle kuin läheisilleni. Lottovoitto olis kiva. Sen verran suuri, että ei tarttis enää miettiä miten kaikki laskut sais maksettua. Omaa aikaa ja kahdenkeskistä aikaa Miehen kanssa. Pitkiä pinnoja lasten kanssa. Mielenkiintoisia tehtäviä töissä. Toisen 10 kilon pudottamista (siinä kohtaa aletaan olla jo ihan siedettävissä mitoissa). Naurua enemmän kuin itkua. Lunta ja pakkasta talvikuukausille ja aurinkoa ja sadetta sopivassa suhteessa kesäkuukausille.

Ihmeitä en pyydä (ellei tuota säätoivetta lueta sellaiseksi), ihan normaalia elämää, kuten tähänkin saakka. Hyvää tätä vuotta kaikille!