Piti tuossa jo aiemmin syksyllä ruveta raportoimaan tiineenä olevan pihin naisihmisen asuvalinnoista. Mutta kun sillä saralla ei  ole oikein ollut kauheesti vaihtelua, kun en ole juurikaan rahaa vaatteisiin suostunut laittamaan. Niille kun ei tämän raskauden jälkeen ole enää käyttöä. Luultavasti.

Eilinen asuvalinta on silti pakko kirjata ylös. Oli meinaan sen verran pohjanoteeraus. Taas. Jalassa oli villasukat, omatekemät. Väreinä keltaista, punaista, sinistä, mustaa ja valkoista. Ihan kivan näköiset, mutta väriyhdistelmä kuullostaa takuulla karmealta. Jalkateristä ylöspäin mennessä oli sitten musta verkkarit, joihin on vuosien saatossa tullut muutama reikä. Ei iso, mutta reikä kuitenkin. Ylävartaloa verhosi violetti toppi ja ruskeavalkoraidallinen H&M:n äitiyspaita. Toppia on noiden paitojen kanssa pakko pitää siksi, että muuten näkyis tissit. Enkä tuosta muhkeasta rintavarustuksestani huolimatta tunne oloani kovin kotoisaksi hinkit puseron kaula-aukosta ulos tursuten. Etenkään jos on vielä menoa johonkin tai sitten vieraita tulossa. Anyway. Lähdin sitten käymään hierottavana. Villasukkia peitti beiget lenkkarit ja päälleni vetäisin harmaan toppatakin. Koska siis asuvalintani oli niin kamala, se piti peittää pitkällä takilla. Lienee kohtalaisen turha sanoa, että lähes kaikki muut vaatteet olivat pyykkikorissa tai narulla kuivumassa.

Hiukset kyllä kampasin ja laitoin ponnarille, mutta voitte vaan kuvitella miltä näyttää saunan jälkeen kosteilla perisuomalaisilla hevosen jouhta muistuttavalla hiuslaadulla yön nukuttu kuontalo. No, pörröiseltä ja ne jouhet sojottavat tasan tarkkaan eri suuntiin. Ja niihin ei sitten pysty mikään määrä hiustenkäsittelytuotteita. Että oli oikein kaunis ja viehättävä ja seksikäs oli kulkea tuolla keskikaupungin tuntumassa. Onneksi oli sunnuntai ja satoi vettä, joten ihmisiä oli liikkeellä kiitettävän vähän.

Olis jännä kuulla mitä joku muotibloggaaja tuumii näistä asuvalinnoista :o)