Sain aikaa sitten Eicalta tällaisen:

1271218372_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tunnustukseen liittyy haaste, joten alla seitsemän asiaa itsestäni.

1) Inhoan klönttejä perunamuussissa tai kiisseleissä. Jos klöntti löytää tiensä suuhun asti, meinaa tulla oksu.

2) Yritän käyttää kaikkia astioitani tasavertaisesti. Kun käytämme normaalisti vain muutamia lautasia, saatan aika ajoin kääntää lautaspinon toisinpäin, alimmat lautaset päälle ja päällimmäiset alle.

3) Vihaan siivoamista. Mutta tätä nykyä vihaan enemmän sotkua, joten olen pakotettu tarttumaan imuriin aikaisempaa useammin.

4) En oikeastaan pidä lapsista. Omat lapset toki on rakkaita, ja osa kavereiden ja tuttavienkin lapsista on ihan jees, mutta noin niinkun defaulttina en pidä kaikista lapsista.

5) Mielestäni myöskään kaikki vauvat eivät ole kauniita. Paitsi tietty omat lapseni ovat olleet vauvana aivan älyttömän kauniita (on niistä sanonu joku vieraskin et onpas kaunis vauva, mut en sit tiedä onko ne sanonu sen siks että ne on oikeesti ollu kauniita vai siksi että niin kuuluu sanoa).

6) Kotiäitiys on tuonut minulle täysin uuden addiktion: päivä ei lähde käyntiin ilman puolta litraa kahvia ja lasillista Beroccaa. Molempia käytin toki aiemminkin, mutta en ihan näin orjallisesti.

7) Jään ihan törkeän helposti koukkuun tietokonepeleihin. Saatan pelata jotain ihan yksinkertaista peliä monta tuntia. Tämän takia meillä ei kotona ole pelikonetta. 

Ja haasteen saa sitten laittaa vielä eteenkinpäin. Laitetaan tämä sitten vaikka Kaapon, Miskan ja Kertun äidille, Enkulille, Esikolle ja Suville, mikäli ette ole jo tätä saaneet.