Minä olen yksi niistä kahvinjuojista joiden mielestä kahvi on sitä parempaa, mitä enemmän maitoa siihen saadaan upotettua. Italian reissulta jäi päälle uusi viikonloppuaamujen traditio kahvista jonka sekaan lorautan lämmitettyä maitoa, jolloin se oikea kahvi/maito suhde on noin 1/3 kahvia ja 2/3 maitoa.

Valiolta tuli joskus viime keväänä markkinoille kahvimaito. Tuolloin ihmettelin ja naureskelin tuotteen tarpeellisuutta. Kunnes sitten itse maistoin sitä ekan kerran ystäväni Äm:n luona jollain visiitillä (Terkkuja vaan, ois muuten kiva keretä teilläkin käymään ihan ajan kanssa..). Seuraavat kokemukseni olivatkin sitten töistä, jossa tätä herkkua on aina silloin tällöin tarjolla. Kahvi vaan oikeasti maistuu paremmalle Kahvimaidon keralla kuin ihan tavallisen rasvattoman. Ja mikä parasta, tuote on laktoositon, joten sopii minunkin valikoivalle elimistölleni..

Jos kahvia joisin enemmän, olisi jääkaapissani aina purkki tätä. Kokeeksi pitänee varmaan ostaa pieni purkki viikonlopuksi ja kokeilla miltä se maistuu hieman lämmitettynä ja vaahdotettuna, oikeassa suhteessa sekoitettuna. Kyllä elämässä pitää olla jotain luskusta, vaikka muuten koitetaankin tulevia koitoksia varten muka pihistellä..