Töihinpaluu on sujunut mallikkaasti. Tietokone toimii ja miltei kaikki ohjelmatkin on taas saatavilla. Mutta ei kuitenkaan ihan kaikkia, niinku esmes sitä jota oikeesti minun työssani päivittäin tarvitsee.

Noo.. Ei se mitään. Pohdin eilen illalla sängyssä unta odotellessani, että kun ostaa tankillisen bensaa, niin saako eri liikkeiden korteilla kalliimmasta bensasta enemmän hyötyä bonuksina tai plussina kuin jos ostaa polttoaineensa halvimmasta paikasta. Mites sit sattukin, että töissä oli vähän hiljaisempi hetki. Joten eikun exceliä vääntämään.

Meijän autossa on speksien mukaan 60l tankki. Tankki täytetään ehkä noin kolmen viikon välein (= likimäärin 17 kertaa vuodessa). Jos ostaa bonus/plussapaikasta bensaa hintaan 1,42€ tai halpispaikasta ilman kortteja hintaan 1,38€, niin eipä kuulkaa kannata tankata kanta-asiakaspaikassa. Joutuu tappiolle toistakytä euroa. Toki jos ostot bonus/plussapaikoista ovat muutenkin suuret, niin ehkä se tankkaaminen kerryttää pisteitä sen verran, että hyöty on isompi. Mut meidän ostoksilla ei kannata aakkosaseman kallista bensaa tankata. Tulipahan selvitettyä tuokin. ja nyt taidan selvittää itseni kotiin täältä viettämään laatuaikaa perheen kanssa.