Viime tiistaista saakka ollaan siis oltu koko perhe saman katon alla, omassa kodissa. Remontti on hiukkasen vielä kesken, ja paikat sekaisin, mutta ehkä se tästä pikkuhiljaa. Koomista tilanteessa on se, että tällä hetkellä meillä on edelleen käytössä se 2h+k kuten vanhassakin kodissa, vaikka huoneita täällä on huomattavasti enemmän.

Huusholli alkaa pikkuhiljaa näyttää omalta. Eteisen valkoinen seinä muuttui Kaakaovoin keltaiseksi ja lastenhuone taas sai pintaansa Chablista (värit ovat oikeasti ihanat, vaalean keltainen ja vaalean vihreä, jostain syystä ainakin meidän kone vääristää molemmat värit kumman väriseksi). Makuuhuoneeseen laitetaan Seljankukkaa ja Shantungia. Myös nämä värit vääristyvät koneella, ensimmäinen on aavistuksen vihreä ja toinen ruskea.

Lapset ovat sopeutuneet yllättävän hyvin muuttoon. Antti reagoi enemmän kuin Janne muuttuneeseen tilanteeseen. Poika oli hyvin itkuinen ja vaati sylittelyä koko ajan. Normaali jokeltelu ja naureskelu unohtuivat kokonaan. Eilisestä lähtien on tilanne hieman helpottanut ja poika on jälleen oma itsensä.

Uutta tavaraa olemme ostaneet urakalla, ruokapöydän keittiöön, pari nojatuolia, tv-tason, kirjahyllyn jnejnejne. Ja kun sisällä hommat saadaan valmiiksi, siirrytään ulos. Että vaikka muutimme "vain" rivitaloon, niin ei täälläkään hommat kesken lopu.. Jahka tästä saamme tämän arjen rullaamaan, niin luvassa on ahkerampaa bloggailua ja kuvia kesän puuhista.