Olen neulonut. Ja saanut jotain valmiiksikin. Tämmöisen:

735255.jpg

Se on yksinkertaisesti pervon näköinen. Ei, se ei ole peniksen lämmitin, vaikka siltä saattaa näyttääkin. Tai se ainakin minulle tuli ensimmäisenä mieleen, kun tuotoksen näin valmiina. Se ei myöskään ole patterikäyttöisen poikaystävän suojakotelo. Mikä se sitten on?

735263.jpg

No kännykkäpussi tietenkin, senkin tuhmeliinit! Ja se on minun mielestäni AIVAN HIRVEÄ. Mutta Rinsessa halusi sellaisen, joten saamansa pitää. Pussiin teen vielä narun, että sen saa kaulasta roikkumaan, jos haluaa. Rinsessan puhelin on pienempää mallia, kuin kuvassa oleva, joten koko on varmaan ihan passeli.

Tänään käväisin Euromarketissa tuplabonuspäivillä  ja ostin 12:set puikot Pampulaan. Se vaan haluaa heti puikoille. Ainakin paikallisessa marketissa oli poistuvia lankoja edullisesti, Bambua 2,90€/kerä ja Malibua 4,95€ kerä. Näiden lisäksi korista löytyi ainakin Kotiväkeä ja Tenneseetä. Pikkasen sormia syyhytti ostaa säkillinen, mutta kun vasta pari viikkoa sitten ostin kasan lankaa.. Tervemenoa siis Koikkariin kaikki täkäläiset neulojat.

Edit: Pussukka on siis tehty Sandesgarnin Funnysta, vaaleanpunaisesta ja valkoisesta. Tein pyörönä 3,5:n sukkapuikoilla. Lankaa meni nöttönen. Ohje osin omasta päästä, osin viime talven Modasta.