Lopultakin saimme aikaiseksi pyytää kuvia häistä. Tässä muutamia tunnelmapaloja.

1724488.jpg

Pöytäkoriste suoraan Australiasta. Sai myöhemmin kunniapaikan kirjahyllystä. Ja sitten ne väittää että miehet noin yleensä ei kauhesti ajattele ja hoksaa asioita, tämänkin toi siis P-veli kevään reissultaan kengurumaasta. On se vaan maailman paras pikkuveli..

1724497.jpg

Kahvipöytä. Ja voin kertoa että herkkua oli. Onni on omistaa äiti jolla on oma kahvila. Kakkutelineen ylimmällä tasolla on hääkakun koriste, lasinen kuutio johon laserilla on kaiverrettu hääpari. Koriste oli valaistun tason päällä, ja oli hyvin kaunis. Paha vaan että kuvia koristeesta oli sen verran hankala ottaa, ettei hyvää kuvaa saanut siitä sitten millään.

1724588.jpg

Tämä pikkuinen juhlavieras on nuorempi kahdesta kummitytöstäni. 

Tarkoitus oli laittaa kuvia paksuna olevan morsiamen hhääpuvusta ja kampauksesta, mutta en sitten jaksanutkaan ruveta säätämään kuvankäsittelyohjelmien kanssa, kun meillä ei sellaista järkevää versiota ole käytössä. Edelleenkään kun en halua omaa  tai Miehen pärstää täällä esitellä. Katsotaan palataanko asiaan näissä merkeissä joskus myöhemmin. Sen verran on vielä pakko sanoa, että minä joka yleensä onnistun epäonnistumaan kaikissa valokuvissa, näytin hääkuvissa jopa ihan nätiltä, rantapallomahasta huolimatta (tai ehkä juuri siksi..) ;o)

Huomenna tulee siis kuluneeksi tasan kuukausi siitä kun sanoimme tahdon. Olen nauttinut joka hetkestä täysin rinnoin (heh heh).