Juu ei. Kiitos kysymästä. Meillä ei olla vielä synnytetty. Ei pienintäkään viitettä siihen suuntaan, että junioriosasto olisi ulos tulossa. Mutta kaipa tuolla mahassa kelpaa köllötellä, ei huolta huomisesta, tai laskujen maksamisesta, kuten Mies sanoi.

Sen sijaan olen maannut viime torstaista saakka sairaalassa. Diagnoosina raskausmyrkytys. Tänään pääsin lääkärin luvalla parin päivän kotilomalle. Keskiviikkoiltana olisi tarkoitus palailla takaisin sairaalan sähköpunkkaan. Mikäli siis nuo paineet pysyvät alle sallitun, eikä olo huonone. Maatessa päivät menevät kotonakin, ihan niin kuin sairaalassakin, mutta ainakin pääsee Miehen viereen yöksi nukkumaan.

Vaikka sairaalassa apu on lähellä, niin kyllä itku pääsi tänään, kun Mies sairaalasta tuli minua hakemaan. Ruokaa sai siellä yllin kyllin eteen kannettuna, ja omaa sekä vauvan vointia seurattiin tarkkaan, mutta siltikään ei ole oman kodin ja sängyn voittanutta. Tai Miehen kainalon :o) Ainakaan kukaan ei ensi yönä kuorsaa viereisessä punkassa, kuten teki huonekaverini. En ole muuten koskaan kuullut yhdenkään miehen kuorsaavan niin lujaa kuin tämä nainen.. Onneksi oli nukahtamislääkkeet, joiden avulla sai nukuttua, muuten ei ois kellään ollut kivaa. 

Näillä eväillä mennään, synnytystä odotellessa...