Ruotsalaiset feministit saivat tahtonsa läpi ja saavat uida rinnat paljaina uimahallissa. Kanssasisaret hurraavat. Ainakin Ruotsissa. Ja taitavat myös miehet hurrata.. Minä tyhmä kun olen kuvitellut feminismin ajavan tasa-arvoa sukupuolten välille, en tekevän naisista seksiobjekteja. Koska niinhän se nyt vaan menee, että miehet tiiraavat naisten tissejä jopa naisten ollessa pukeutuneena, saati sitten rintojen heiluessa ihan paljaana. Saas nähdä kuinka pitkään menee, ennen kuin ruotsalaiset feministit syyttävät miehiä seksuaalisesta häirinnästä uimahalleissa… 

Seuraavana askeleena naiset vaativat tasa-arvoa myös kesäkaduille. Jos kerran miehet saavat kulkea ilman paitaa kaupungilla, on naistenkin saatava tehdä niin. Henkilökohtaisesti tosin laatisin lain, joka kieltää myös miesten yläosattomuuden ainakin kaupungilla. Mikään ei ole kuvottavampaa kuin paidaton mies esim. ravintolan terassilla jolla yrität syödä. Ja se sitten on ihan yhtä kuvottavaa oli mies atleetti tai pallomahainen. Paidattomuus sopii rannalle ja kesämökille, ei kaupunkien keskustaan. Tasa-arvon edistäminen johtaisi siihen, että lopulta jokainen kulkisi joka paikassa nakuna. Koska vaikka rinnat ovat ensisijassa luotu jälkikasvun ruokkimiseen, on niillä myös seksuaalinen funktio (ihan totta! Valtaosa miehistä ei ajattele rintoja lastensa ruokavarastona, vaan omana leikkikalunaan). Ja jos kerran naiset paljastavat intiimit paikkansa, on niin tehtävä myös miesten.

Itse en yläosattomissa uimahalliin menisi. Tai edes rannalle. Tietty tällä kropalla se nyt vaan ei olis kauheen kaunis näky muutenkaan. Mitäs sanotte täällä vierailevat naiset, tarvitaanko Suomeenkin naisille oikeus uida yläosattomissa? Helsingissähän on uimahalli jossa saa uida täysin alasti, tosin miehille ja naisille on näinä päivinä omat vuoronsa. Yhtä aikaa nakumiehiä ja -naisia ei altaisiin päästetä. Itse en ainakaan pystyisi uimiseen keskittymään, jos altaan reunalla kulkisi miehiä prinssinakit tai jättisalamipötköt paljaana. Kävisi persvakoilmiö. Kun jossain näkee hyvin esillä olevan persvaon, katse kääntyy siihen ihan automaattisesti kerta kerran jälkeen, vaikka sitä ei ihan oikeasti haluaisikaan nähdä. Persvako on kuin magneetti. Ja kaipa se niin on, että miehilläkin saattaisi altaan kloorivesi mennä väärään kurkkuun tiiratessaan naisten paistettuja kananmunia tai melooneja. Syytteitä tulis hukkumiskuolemista roppakaupalla, mutta kukaan ei uskaltaisi lopettaa näitä tasa-arvon hetkiä, jolloin jokainen on esillä ihan omana itsenään.