Ei ole lämpötila, vaan kilojen määrä joka on tullut lisää.. Not a way to go! Nyt sitten laadin exceliin ja wordiin ja MS projectiin suunnitelmaa, että miten kilot saataisiin kuriin. Olen summittaisen suunnitelman laatinut. Tämä suunnitelma siis on TÄSMÄLLEEN samanlainen kuin ne 150 ennen tätä tekemääni:

1. Säänöllisen liikunnan aloittaminen, vähintään 2 kertaa viikossa salilla tai lenkillä. Mieluiten 2 kertaa viikossa salilla ja 2 kertaa viikossa lenkillä.

2. Ruokailutottumusten muuttaminen, syö vähemmän. Lisää kasviksia, pienennä annoksia, vältä piilokaloreita. Syö useammin, ja ainoastaan silloin kun on nälkä. Pyri syömään säännöllisesti. Ruokaa saa jättää syömättä. Äläkä koskaan ikinä missään olosuhteissa santsaa! Jokainen lisää otettu lusikallinen/haarukallinen on aina liikaa.. Vältä "roskaruokaa".

3. Herkkupäivä ei ole joka päivä, vaan kerran viikossa. Muulloin voi popsia estoitta hedelmiä, marjoja ja sopivissa määrin pähkinöitä. (Tämän osuuden aloitan heti tilipäivän jälkeen. Nyt ei ole rahaa ostaa kasaa hedelmiä)

Nyt kun saisin vielä teorian käytäntöön. Mitä luulette, tuleeko kahdessa kuukaudessa tuloksia? Jos kokeilen 2kk ja arvioin tulokset. Jos suunnitelma toimii, jatkan samaa rataa, jos ei, tehdään uusi suunnitelma. Tässähän tietty on välissä joululoma, jonka aion viettää kaloreita laskematta. Mutta tavoitteena silloin on nauttia niin Miehestä kuin raittiista ulkoilmasta, joten eiköhän niitä kaloreita tule kulutettuakin..

Kirjoitan tätä töissä ja tässä välissä ehdin syödä todella paljon väärin. Mutta toisaalta, laadin myös exceliin ruokapäiväkirjan. Jota aion pitää yllä ensin kaksi viikkoa, ja sitten muokata laihduttajaystävällisemmäksi. Pitäkää peukkuja!

Ja muuten, kävin salilla rehkimässä töiden jälkeen. Kulutettuja kaloreita tälle päivälle tuli 339 kcal.