Mahatauti vei voimat aika totaalisesti. Kun minä paranin, sai Mies taudin, joka iski totta kai viime yönä. Eilinen päivä töissä oli ihan puhdasta helvettiä, kun olo ei ollut ihan paras mahdollinen vieläkään, ja väsytti niin maan pirusti. Mies kun heräsi kolmen aikaan katsomaan Suomi-Usa peliä, ja totta kai minäkin heräsin samalla.

Muutenkin nukkumisesta on tullut melkoinen suoritus. Kun mahallaan ei enää ole pystynyt nukkumaan aikoihin. Selällään nukkuessa vauvan tila mahassa ilmeisesti pienenee niin paljo, että sillä on ahdasta, ja alkaa hirvee monotus. Lisäksi edessä oleva istukka aiheuttaa sen, että mahassa tuntuu oletettavasti oma sykkeeni melko voimakkaasti, ja se tunne on aikas epämukava. Voin siis nukkua ainoastaan kyljelläni. Ja se taas saa aika ajoin lihakset kramppiin, joka tekee helvetillisen kipeää. Herään vähintään kerran yössä kipuun. Nukun siis hyvin katkonaisesti.

Paino putosi taudin aikana miltei kaksi kiloa. Ja tuleehan se takuulla takaisin, kunhan tästä pääsen taas ruoan makuun. Ruoka kun ei kauhean hyvin maistu vieläkään. Väkisin on pakko jotain syödä, että en ihan heikkoon kuntoon mene. Tällä hetkellä paino on siis miltei neljä kiloa vähemmän kuin raskauden alussa. Tänäaamuna tosin alas meni koko annos kaurapuuroa ja lasi maitoa, että eiköhän tämä tästä pikkuhiljaa.. Paha vaan että yökkääminen on palannut taudin myötä, se ehtikin olla viikon verran pois kuvioista.

Mutta, viikonloppua kohti mennään, että eiköhän tämä tästä..