Meillä on nukuttu viime yönä ekan kerran ilman yösyöttöä. Tai no, Janne huusi tissin perään reilut puoli tuntia, mutta kun äiti pysyi lujana, eikä tyrkännyt tissiä suuhun, poika nukkui puoli kuuteen saakka. Taidan lopettaa yösyöttämisen ihan kokonaan, kun kerran poika ei oikeasti nälkäänsä siis kitise.

Imettäminen alkaa meilläkin olla loppusuoralla. Pikkuisen on ruvettava totuttelemaan pulloon, kun äippä lähtee maanantaina töihin (hui kamala!). Kiinteitä meillä on maisteltu ja syötykin ihan kohtalaisesti. Porkkana on Jannen herkkua, bataattikin maistui, kaurapuuro on suosikki. Perunalle vähän yökittiin tänään, kun siirryimme kahteen soseannokseen päivällä entisen kerran sijaan. Ensi viikolla varmaan lisäillään sitten vaikkapa kukkakaalia. Mitään allergiaoireita en ole huomannut. Pojan vatsa on puuron myötä alkanut toimimaan paremmin. Entisen viikon välein kakkaamisen sijaan nyt kakataan 1-2 päivän välein, joskus parikin kertaa päivässä (tai yössä itseasiassa). Pojan yökitinät ovat tästä syystä vähentyneet huomattavasti, kun ei masuun koske.

Muuten kaikki on ennallaan. Paitsi että pyörsin pyhät puheeni siitä, että meidän vauvaa ei röijätä ideaparkkeihin ja ikeoihin. Kävimme koko perheen voimin Ideaparkissa torstaina, ja reissu meni hyvin. Janne jaksoi hyvin, itkun kitku tuli vasta kun iski nälkä. Pullomaidon voimalla jaksettiin sitten kotiin saakka. Reipas pieni poika meillä.