Miten voi aina vaan väsyttää? Miten paljon ihmisen pitää nukkua, että olisi pirteä? Viime yönä vedin unta palloon 10 tuntia. Koko päivä mennyt puolittaisessa koomassa. Edellisenä yönä nukuin kai 5 tuntia. Olo oli eilen samanlainen kuin tänään. Huomenna nukun niin pitkään kun nukuttaa. Pistän puhelimenkin kiinni.

Nukkumisesta tuli mieleen unet. Ei kannattaisi lukea Terry Pratchettia ennen nukkumaanmenoa. Olen viime yönä sompaillut pitkin metsiä Elävät Kuvat romaanin henkilöiden kanssa. Oli puhuvaa koiraa, oli velhoja ja maagisia voimia. Tämän lisäksi oli joku paha, joka muutti yhden henkilön ihmisestä hämähäkiksi ihmisen kuoressa ja evil plan oli sitten pistää lihoiksi koko jengi. Puhelin soi onneksi siihen väliin.

Joku varmaan muistanee sen pandaunen josta kerroin aiemmin? Vähänkö olin tippua tuolilta, kun siellä pällitesteissä sain eteen piirustustestin. Sain pidettyä naurunräkätyksen sisälläni suurin ponnisteluin. Pandaa en piirtänyt, mutta pupun piirsin. Ja se oli yhtä kamalaa se piirtäminen kuin unessakin. Ja kaiken lisäksi piti vielä sanallisesti selittää mitä kuvat esittävät. Siinä ei hakijoiden itsetuntoa kyllä kohenneta. Ois pitäny piirtää kirkkovene. Vietin juuri kohtuuttoman paljon aikaa etsimällä tietoja tuosta testista. Kyseessä siis oli Warteggin testi, ja löytämieni tulkintojen perusteella saan haudata haaveet työpaikasta. Yhteen kuvaan sain kuitenkin ympättyä puikot ja lankakerän :)

Taannoin näin unta, etä Pikkusisko ryösti huoltoaseman. Ja antautui sitten ihan itse. Karatakseen kiinalaisesta vankilasta.

EDIT: etsin tulkintoja unilleni. Tässäpä niitä (Lähde mtv3.fi/helmi):

Suudelma. Valoisassa annettu suudelma on hyvä enne, pimeässä suuteleminen on merkki petollisesta rakkaudesta. Lasten suukot ennakoivat iloista tapaamista. Kannatti pussata Georgea siis.

Pyörtyminen. Jos pyörryt unessasi, olet ollut liian huoleton elämässäsi, ja se kostautuu. Luvassa on sairautta perheessä. Ihan kun en tätä tietäs ilman uniakin..

Mies. Jos näet unta komeasta miehestä, luvassa on todella hauska vaihe elämässä ja paljon menestystä. Ruma ja vihainen mies lupaa pettymyksiä. George edelleen...

Koti. Jos et unessa löydä kotiin, läheisesi pettävät sinut. Jos vaihdat asuinpaikkaa, lähdet pian matkalle. Vierailu vanhassa kodissa tuo hyviä uutisia. Vierailen säännöllisesti lapsuudenkodissani..

Koira. Vihainen koira tuo huolia, samoin koiran purema. Kiintymystä osoittava koira tuo onnen. Koirien haukunta tuo huonoja uutisia, murina on varoitus. Entäs jos se koira puhuu?

Hämähäkki. Voi olla sekä hyvä enne että osoitus mustasukkaisuudesta. Toisten tulkintojen mukaan mitä enemmän hämähäkkejä näet, sitä paremmalta tulevaisuus näyttää. Myös hämähäkin tappaminen lupaa menestystä. Seitti tuo iloa ystävistä. Toisaalta kuvastaa naista, jonka rakkaus on tuhoisaa: takertuvaa äitiä tai omistushaluista puolisoa. Seitti voi heijastaa epävarmuutta intiimeissä suhteissa ja varoittaa pakkomielteistä.

Ampuminen unessa viittaa itsekkyyteen ihmissuhteissa. Jos sinua on ammuttu, ystävät aiheuttavat ongelmia. Tämän tiedän sanomattakin, olen ollut itsekäs. Koittakaa rakkaat ystävät edelleen jaksaa. Kyllä minä tästä vielä paranen ja palaan ennalleni.